Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΜήνυμα στα Windows 10 VIDEO_TDR_FAILURE (atikmpag.sys)
george296 ρώτησε πριν 9 έτη

 Έκανα εδώ και μια βδομάδα εγκατάσταση τα 10αρια σε laptop HPG62 I3 CPU M 350 4 GB RAM. Από χθες μου βγάζει το μήνυμα VIDEO_TDR_FAILURE (atikmpag.sys) αφού βέβαια αναβοσβήνει η οθόνη και κάνει επανεκκίνηση το laptop. Μπορεί να κάνει επανεκκίνηση και 5-6 φορές πριν καταφέρει και φορτώσει το λειτουργικό. Έκανα έλεγχο τους drivers της ATI και μου λέει ότι είναι ενημερωμένοι, έκανα έλεγχο με το HP Support Assistant και επίσης είναι ενημερωμένο το μηχάνημα και δεν υπάρχουν νέες ενημερώσεις. Όταν κάνει επανεκκίνηση μπήκα στο ειδικό μενού, δεν θυμάμαι πως το λένε ακριβώς, και επέλεξα να κάνει ξεκίνημα με έλεγχο αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να βρει το πρόβλημα ή ότι δεν υπάρχει πρόβλημα? Κάτι τέτοιο... Επαναφορά δεν μπορεί να κάνει γιατί δεν υπάρχει σημείο επαναφοράς. Τι άλλο μπορώ να κάνω και τελικά γιατί έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα?

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Γράψε το ακριβές μοντέλο του Laptop για να μπορέσουμε να το κοιτάξουμε.

george296 απάντησε πριν 9 έτη

Τελικά έκανα αποκατάσταση-επαναφορά του συστήματος στην αρχική του εργοστασιακή κατάσταση και το πρόβλημα λύθηκε. Από ότι είδα πάντως, λίγο που έψαξα, το πρόβλημα μάλλον έχει να κάνει με ασυμβατότητα των Windows 10 με κάποιους drivers της ATI μετά από κάποιο αυτόματο update που γίνεται από το νέο λειτουργικό??? Είχανε αρκετά άτομα το ίδιο πρόβλημα αλλά τα αγγλικά μου δεν με βοήθησαν να καταλάβω περισσότερα. Το μοντέλο είναι το HP G62 Notebook PC, I3 CPU M 350, 4 GB RAM.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, τα windows κατεβάζουν drivers και τους κάνουν update σε περίπτωση που δεν τους έχεις εγκαταστήσει μόνος σου από την κατασκευάστρια εταιρία.
Το hp g62 είναι series λογικά θα έχει και κάποιο άλλο αναγνωριστικό μετά.