Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜή εμφάνιση συγκεκριμενου wifi δικτύου
Deleted User ρώτησε πριν 4 έτη

Γειά σας !! Στο android δεν έχω πρόβλημα ,αλλά ένα δίκτυο 5G δεν εμφανίζεται στο λάπτοπ μου με win10 ,ώστε να μπορώ να κάνω εναλλαγή. Δοκιμάζω συνδεθώ χειροκίνητα όπως προτείνετε εδώ.
https://www.pcsteps.gr/198479-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-router/#_SSID_Broadcasting
https://imgur.com/a/xJ38zpI
Εδώ κάτω επιλέγω WPA2-Aτομικό
https://imgur.com/a/k1rMcTa
Κι εδώ στην εικόνα κάτω μου εμφανίζει μήνυμα "Ενα όνομα με το τάδε δίκτυο υπάρχει ήδη". Eπιλέγω την επιλογή όπως φαίνεται μα δε γίνεται η σύνδεση.
https://imgur.com/a/0jBXaDh
Όμως στις Ρυθμίσεις των Windows10 -->Δίκτυο κι internet-->Wifi στο "Διαχείριση γνωστών δικτύων ,το δίκτυο φαίνεται ενώ στο "Εμφάνιση διαθέσιμων δικτύων ,όχι. Τί πρέπει να κάνω για να μπορώ να μπώ κι από το λάπτοπ μου ,ευχαριστώ !!

8 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Διευκρινίζω πως αφού πληκτρολογήσω τα στοιχεία ,το "Αυτόματη έναρξη αυτής της σύνδεσης" είναι τικαρισμένο ,πατάω "Επόμενο" μα δε γίνεται κάτι. Ούτε μου εμφανίζει μύνημα σφάλματος.
https://imgur.com/a/k1rMcTa
Παίζει μήπως να φταίει η κάρτα δικτύου του λάπτοπ ?
https://imgur.com/a/LT7SYby

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη

Όταν λες 5G δίκτυο, λογικά αναφέρεσαι σε wifi 5GHz. Το δίκτυο αυτό είναι σε κοντινή απόσταση; Η κάρτα δικτύου του laptop υποστηρίζει wifi 5GHz;

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Kαλημέρα ,ναί 5GHz δίκτυο wifi εννοώ. Δες λίγο την εικόνα σε παρακαλώ.
http://prnt.sc/qvgbel
Πώς καταλαβαίνεις ποιό στοιχείο είναι η κάρτα δικτύου ?  Αν είναι η Ralink RT3290...  πράγματι δεν υποστηρίζει 5G δίκτυα όπως είδα.
https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Wireless-and-Networking/RT-3290-802-11b-g-n-wifi-card-5GHz-support-replacement/td-p/6559765

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Η Ralink RT3290 είναι η κάρτα δικτύου σου. Αν δεν υποστηρίζει 5GHz δικτύου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αναγκαστικά πρέπει να αγοράσεις κάποια άλλη κάρτα δικτύου. 

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

ΟΚ ,μπορείτε να μου προτείνετε μία τέτοιου τύπου κατά προτίμηση ??
https://tinyurl.com/yx7vzzmd
(Βάζω έτσι τη φωτό να μή "κρεμάει".)
Μέχρι 25--30 ευρώ . Δηλ μία USB τύπου για 5GHz δίκτυα.  Η απόσταση ρούτερ--λάπτοπ είναι στα 7,50 μέτρα  .Και θέλω να είναι από Ελλάδα μόνο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτήν

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Αα...ξέχασα να πώ πως έχω win10 ,τα υποστηρίζει η κάρτα ? Επειδή δε το γράφει.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δεν την έχουμε δοκιμάσει για να απαντήσουμε με σιγουριά. Ωστόσο, στη συντριπτική πλειοψηφία των καρτών δικτύου δεν εμφανίζεται πρόβλημα, ακόμα και αν δεν αναφέρεται επίσημη υποστήριξη για τα Windows 10.