Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΜαύρη οθόνη μετά την εκκίνηση των Windows
Vasilis Lam ρώτησε πριν 10 μήνες
Αγόρασα έναν SSD και έκανα αντιγραφή όλα τα αρχεία με το Macrium Reflect όπως το ρίχνετε στο βίντεο σας (\”ΠΟΤΕ Ξανά format\”), η αντιγραφή έγινε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά την επανεκκίνηση μου έβγαλε error (0xc000000e) και ετρεξα 4 εντολές που βρήκα infernet στη γραμμή εντολών με ένα usb των windows (εντολές: bootrec /scanos, /fixmbr, /fixboot, /rebuildbcd). Μετά την επανεκκίνηση άνοιξε και μετά το λογότυπο των Windows έβγαλε μια μαύρη οθόνη μετά ποντίκι στη μέση που μπορώ να το κούνισω. Αν Παρίση ctrl+alt+delete η ctrl+shift+esc για να ανοίξω διαχηριση εργασιών δεν κάνει τίποτα. Τι μπορώ να κάνω κάτι να λυθεί το πρόβλημα αυτό;

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Καλησπέρα Βασίλη

Έχεις κρατήσει τα δεδομένα στον αρχικό δίσκο; Αν ναι, κάνε format τον SSD και δοκίμασε να επαναλάβεις την κλωνοποίηση με το εργαλείο που αναφέρουμε εδώ.

Vasilis Lam απάντησε πριν 10 μήνες

O hdd είναι 160gb και ο SSD είναι 240gb, στο οδηγό λέει ότι δεν γίνετε resize των partition χωρίς να αγοράσεις την premium έκδοση.
Γίνετε κήπος τίποτα έτσι οποσ τα έχω τώρα? Μήπως από safe mode μπορώ να κάνω τίποτα?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Μπορείς να κάνεις την κλωνοποίηση και μετά να επεκτείνεις το partition μέσω της διαχείρισης δίσκων των Windows.

Όσο αφορά το τι μπορείς να κάνεις στην υπάρχουσα εγκατάσταση, δεν έχω κάποια πρόταση, καθώς δεν έχουμε κάποιο στοιχείο για το τι  ακριβώς πήγε λάθος.