Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / Hardwareμειωμενη ταχυτητα wifi σε παλιο λαπτοπ
rs2000manos ρώτησε πριν 2 έτη

καλησπερα σας!!! εχω το εξης λαπτοπ hp pavilion 6820s το οποιο ειναι αρκετα παλιο! εποχες ddr2! εχει αναβαθμιστει σε ραμ, επεξεργαστη, ssd, κ εξτρα σκληρο με caddy! γενικως δουλευει αξιοπρεπεστατα κ αρκετα γρηγορα χωρις κολληματα!ομως παρατηρω στο upload k download σημαντικη διαφορα σε σχεση με καινουρια λαπτοπ..πχ της κοπελας μου το λαπτοπ ειναι 2ετιας κ αξιοποιει ολη την ταχυτητα του παροχου(54αρα συνδεση)..σε speedtest το δικο μου πιανει 20mbps ενω το καινουριο πιανει 50mbps!!! αν αλλαζα καρτα δικτυου θα ανεβαινε η ταχυτητα η παιζουν ρολο κ αλλα πραγματα?απο οδηγους ειναι οκ το συστημα...εχετε να μου προτεινετε καποια καρτα;; η θυρα ειναι mini pci
σας ευχαριστω εκ των προταιρων
επισυναπτω την καρτα δικτυου

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα φίλε μου

Αν βάλεις μια USB κάρτα δικτύου, τότε σίγουρα θα δεις διαφορά στην ταχύτητα.

Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος αν θα δεις διαφορά με μια PCI κάρτα δικτύου, καθώς ίσως η έκδοση που έχει το laptop να είναι αρκετά παλιό. Το πιο πιθανό είναι πως θα δεις πάλι διαφορά.

Δεν έχουμε κάποια δοκιμασμένη λύση, αλλά θεωρητικά οποιαδήποτε κάρτα της Intel είναι τώρα σε κυκλοφορία μπορεί να πιάσει τα 50 Mbps.

rs2000manos απάντησε πριν 2 έτη

θα ηθελα να αποφυγω κατι σε εξωτερικο οπως usb! θα κοιταξω για μια πιο καινουρια! αν προκυψει κατι θα ενημερωσω! ευχαριστω πολυ!!