Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜετάβαση από win8.1 σε win10
Marina Vasileiadou ρώτησε πριν 2 έτη

Αγαπητοί
ακολούθησα πιστά τις οδηγίες σας (βιντεο step by step) για τη μετάβαση από win 8.1. σε win 10 σε Laptop ASUS ί3 4ΜΒ gen3. Η λήψη έγινε κανονικά, οι ενημερώσεις όλες, ο χώρος αρκετός για μετάβαση "με εφαρμογές και αρχεία". Ξεκίνησε η εγκατάσταση των win10 και εκεί στο 73% με πετάει έξω από την εγκατάσταση και μου δίνει μήνυμα ότι τα win δεν μπορούν να εγκατασταθούν. Το προσπάθησα ξανά 4-5 φορές αλλά τα ίδια. Έχετε ιδέα τι θα μπορούσε να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω;   
 

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Σου έβγαλε κάποιο κωδικό σφάλματος ;  Κι εμένα κάποτε μου το έκανε αυτό ,ώσπου βρήκα λύση και κατάφερα κι έβαλα τα win10 .

Marina Vasileiadou απάντησε πριν 2 έτη

Δεν έβγαλε κανένα κωδικό. Στο 73% "έσβησε" η διαδικασία εγκατάστασης, με πήγε στην αρχική οθόνη και έβγαλε στη μέση παράθυρο με μήνυμα ότι "τα win 10 δεν μπορούν να εγκατασταθούν", χωρίς αιτιολογία.
Ευχαριστώ

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Αφαίρεσε ό,τι εξωτερικές συσκευές (πχ ηχεία κλπ) τυχόν έχεις κι αρχικά άνοιξε τη Γραμμή εντολών και γράψε την εντολή sfc /scannow (άσε κενό πριν το / ) Αν δε δείξει σφάλματα στο τέλος ,ξαναδοκίμασε την αναβάθμιση. Επίσης απενεργοποίησε το antivirus όταν αρχίσει η διαδικασία αναβάθμισης σε win10.   Κάνε και τα προτεινόμενα εδώ στο Fix8 για το Μητρώο των windows .
https://www.google.com/amp/s/www.minitool.com/partition-disk/this-pc-cant-be-upgraded-to-windows-10.html%3famp
 
Η έσχατη λύση είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των win10 από αρχείο iso γραμμένο σε dvd ή στικάκι ,δεν το προτείνω άμεσα τώρα επειδή δεν θα έχεις Άδεια χρήσης(δηλ ενεργοποιημένα τα win10)
 
 
 
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Μαρίνα, από τη στιγμή που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση καλύτερα να προχωρήσεις σε μία καθαρή εγκατάσταση των Windows 10..Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό που προτείνουν εδώ.

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Απλά αν κάνεις απευθείας Καθαρή εγκατάσταση των win10 ,μετά μπορείς να αγοράσεις μία φτηνή Άδεια-κλειδί από το godeal24.com που προτείνει το pcsteps .
 
Ακόμα και χωρίς ενεργοποίηση ,λειτουργούν τα win10 αλλά με κάποιους μικρούς περιορισμούς.  Για "Καθαρή εγκατάσταση" ακολούθα τις οδηγίες εδώ.
https://www.pcsteps.gr/34523-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-10/