Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletμεταφορα προγραμματων απο παλιο σε νεο χρηστη στο ιδιο pc
Nikos Biazis ρώτησε πριν 11 μήνες

Πως  μπορω να  μεταφερω  προγραμματα  και  αρχεια  από  παλιο  χρηστη  σε  νέο χρηστη  που ειναι και η δυο στον   ιδιο  υπολογιστη ? ευχαριστώ πολυ

2 Απαντήσεις

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 11 μήνες

Για τα προγράμματα δε χρειάζεται να κάνεις κάτι, εφόσον εγκαθίστανται σε κάποιο folder προσβάσιμο από όλους τους χρήστες (πχ C:\Program Files\CompanyName\AppName). Τι εννοείς ακριβώς? Δεν τρέχουν ή δεν υπάρχει στο menu?
Για τα αρχεία τα πράγματα είναι διαφορετικά, συνήθως αποθηκεύονται κάτω από folders στα οποία έχει πρόσβαση μόνο ένας χρήστης, C:\Users\UserName, και κάτω από εκεί βρίσκονται όλα, My Documents, Desktop, Music, Pictures, Videos κλπ, όπως και το AppData, όπου αποθηκεύουν δεδομένα κάποιες εφαρμογές. Αυτά πρέπει να μεταφερθούν στα αντίστοιχα folders του άλλου χρήστη. Επειδή όπως είπα παραπάνω ο κάθε χρήστης βλέπει μόνο τα δικά του, πρέπει να γίνει σε δύο βήματα, πρώτα μεταφορά σε κάποιο shared folder, πχ C:\Users\Public, και μετά login με τον νέο χρήστη και μεταφορά από το Public στα δικά του.
Εναλλακτικά δοκίμασε το εξής: από τον Task Manager επιλέγεις File->Run new task, γράφεις Explorer και τσεκάρεις το "Create this task with administrative privileges" - ίσως χρειαστεί να δώσεις και credentials. Θα πρέπει να σου ανοίξει έναν Explorer, ο οποίος εφόσον έχει administrative privileges έχει πρόσβαση παντού (τον κλείνεις αφού κάνεις τη δουλειά σου).
Προσοχή, πριν διαγράψεις τον παλιό χρήστη σιγουρέψου ότι έχεις μεταφέρει τα πάντα.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα Νίκο, πέρα από τον κλασσικό τρόπο που αναφέρει ο Χρήστος μπορείς να ρίξεις μία ματιά και στον σχετικό μας οδηγό εδώ.