Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / Softwareμεταφορα προγραμματων σε αλλο υπολογιστη
Giorgos Tsaliagos ρώτησε πριν 8 έτη

Αγγελε στα ....ζορικα σε συμβουλευομαι παντα.ετσι και τωρα....Ζορικο αλλα ενδιαφερον!!!σε εναν υπολογιστη υψιστης σημασιας χαλασε η motherboard ,παλαιος υπολογιστης,μητρικη IBM με Pentium4, με 5 φουσκωμενους πυκνωτες και εναν ....ζουμερο!!!πεθανε ,ο ανθρωπος εγκεφαλικα και υπογλωσσια ,την λυση την βρηκαμε ....ειχε αλλον εναν ιδιο και βαζοντας τον σκληρο απο τον εναν στον αλλον δουλεψε κανονικα....το προβλημα μας τωρα....ο κυριος υπολογιστης δουλευει,εναν εχουμε χαλασμενο και αλλος ιδιος δεν υπαρχει.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ τωρα:
για να αναστησουμε και τον αλλον μην εχοντας back up ή καποιο ειδωλο ,πώς  μπορουμε να τον βαλουμε σε αλλον υπολογιστη ,με αλλην μητρικη και να δουλεψουν τα προγραμματα που ειναι επαγγελματικα? 
τι εχω σκεφτει .....εγκατασταση καθαρη του ΙΔΙΟΥ λειτουργικου στον νεον υπολογιστη ,μπουταρει κανονικα απο τον νεον σκληρο και τοποθετουμε και τον δευτερο μαζι που τον βλεπει ως 2ερο εξωτερικο.....αν μπουμε κανονικα στην επιφανεια εργασιας του 2ερου και επιλεξουμε να ανοιξουμε ενα προγραμμα δεν θα δουλεψει κανονικα το προγραμμα?
εννοειτε πως αν υπαρχει αλλη λυση ειναι ευπροσδεκτη ,αλλιως τα προγραμματα πρεπει να ξαναπληρωθουν και το κοστος ειναι βαρυ και τα εχει ηδη πληρωσει μια φορα!!!

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Όχι δεν θα δουλέψει.
Δεν γνωρίζω τι επαγγελματικά προγράμματα έχει. Άλλα άμα είναι τίποτα λογιστικά απλά μιλάτε με την υποστήριξη τους και λέτε ότι θέλετε να κάνετε format στον υπολογιστή λόγω βλάβης, και ρωτήστε πως θα πάρετε το backup. Την εγκατάσταση θα έρθουν να την κάνουν αυτοί βέβαια, δεν αφήνουν κάποιον άλλον.