Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜεταφορα χρηματων απο paypal σε paypal!
Foivos Fade ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημερα σας !!Εγω δεν εχω τραπεζικες καρτες για να αγοραζω απο εξωτερικο ,ουτε paypal εχω ...! Ξερετε μηπως αν γινεται να ανοιξω ενα λογαριασμο paypal, και επειτα να μου στειλει ο φιλος μου (που εχει paypal) ,καποια χρηματα ,-στο δικο μου λογαριασμο,για να αγοραζω απο gearbest κλπ. ??

14 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, ρίξε μια ματιά εδώ.
https://www.pcsteps.gr/26657-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-paypal-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C/

Foivos Fade απάντησε πριν 7 έτη

Δεν εχω πιστωτική/χρεωστική κάρτα,, Αυτο ειναι το θεμα !θελω να κανω λογαριασμο paypal ,και να πω το φιλο μου(που εχει paypal) να μου βαλει λεφτα στο λογαριασμο μου ,ωστε να μπορω να παραγγελνω, χωρις να εχω πιστωτική/χρεωστική κάρτα,ξερετε αν γινεται ??

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά !! Βοηθάει αυτό ?
https://www.paypal.com/mn/selfhelp/article/how-do-i-send-money-faq1684
Μπορείς να κάνεις αγορές με το balance, δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη κάρτας.
Επίσης, μπορείς να συνδέσεις και prepaid κάρτες στο paypal (12 μέρες πριν)
Τα χρήματα που "μένουν" μέσα στον λογαριασμό σου, δεν χάνονται. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κανονικά για αγορές, να τα μεταφέρεις σε κάποιον λογαριασμό σου ή να τα στείλεις σε άλλα άτομα.Από την στιγμή που τα χρήματα είναι στο balance και όχι σε λογαριασμό τραπέζης ή κάρτα, δεν χρειάζεται να συνδέσεις λογαριασμό για την αποστολή των χρημάτων.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Το " 12 μέρες πριν" είναι πως πριν 12 μέρες δώθηκε η απάντηση (Σε ερώτηση στα σχόλια του άρθρου που σου έστειλε ο κύριος Γιώργος Λάνδρου).

Foivos Fade απάντησε πριν 7 έτη

Ξερετε μηπως αν μπορω ,να μεταφερω τα λεφτα της paysafe στο paypal λογαριασμο μου?

Foivos Fade απάντησε πριν 7 έτη

Βασικα να μπει εδω ο φιλος μου https://www.paypal.com/myaccount/transfer/send  να πατησει το email ου και να μου βαλει λεφτα !και να κανω αγορες !!? Γινεται?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Μεταφορά από Paysafe σε Paypal ΔΕΝ γίνεται.Το λέει κι ο Άγγελος Κυρίτσης στα πρώτα σχόλια του άρθρου(3 μήνες πριν) που σου έδωσε ο Γιώργος Λάνδρου. Όποιοι λένε το αντίθετο ,είναι απατεώνες.
Μόνο με Paysafe Mastercard γίνεται αυτό που λες.
https://www.paysafecard.com/el-cy/products/mastercard/
ΚΑΙ ο Γιώργος ,ΚΑΙ εγώ σου δείξαμε πώς γίνεται η διαδικασία. Ο μεν Γιώργος στο πως να κάνεις αγορές ,κι εγώ στο πώς να σου στείλει ο φίλος σου λεφτά.Δεν γίνεται αυτό μπαίνοντας στο λογαριασμό σου.Εξάλλου στο λογαριασμό σου θα είναι καταχωρημένο το δικό σου email.Πώς θα βάλει αυτός το δικό του ??
Άμα είναι να δίνουμε πρόσβαση στους άλλους όπως λες τώρα ,τί τους εμποδίζουν να μας αδειάσουν το λογαριασμό ?? Πάντως,σε κάθε  περίπτωση δεν νομίζω να γίνεται αυτό.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Λοιπόν !!! Για να σου στείλει ο φίλος σου λεφτά::
1) θα μπει στον paypal λογαριασμό του.
2)θα κάνει κλικ στο "Στείλτε χρήματα σε ενα φίλο".
3)θα βαλει το email σου ή το νούμερο του κινητού σου, και το ποσό των χρημάτων που θα σου στείλει.
4)θα πατήσει "Επόμενο".
5) Θα διαβάσει τί γράφει στην οθόνη του και θα πατήσει "Αποστολή".
Δες πώς θα φτιάξεις Paypal λογαριασμό.
https://www.pcsteps.gr/26664-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-paypal-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/
Κι αυτό είναι για να μην την "πατήσεις"ποτέ από κυβερνοαπατεώνες.Απλά ,έτσι μου ρθε να το βάλω εδώ.
https://www.pcsteps.gr/ask/questions/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF-sms-%CE%B1%CF%80%CE%BF-paypal/

Foivos Fade απάντησε πριν 7 έτη

Φιλε ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ για τον χρονο σου !!! Απλα εγινα λιγο σπαστικος με τις ερωτησεις διοτι , εβλεπε κατι βιντεακια στο youtube (πως να το κανω και με μπερδεψαν) ..Ευχαριστω ..Θα ακολουθησω τα 5 παραπανω βηματα!!

nto oo απάντησε πριν 6 έτη

Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ κάτι σχετικά με το paypal καθότι εντελώς άσχετη. Υποψήφιος αγοραστής από Χρυσή Ευκαιρία επικοινώνησε μαζί μου για μια αγγελία που έχω αναρτήσει. Το μεηλ του ήταν γραμμένο στα αγγλικά κ είπε πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας γιατι ταξιδεύει συχνά κ ενδιαφέρεται άμεσα για την αγορά του προϊόντος. Μου ζήτησε να γίνει η πληρωμή μέσω paypal online payment. Δεν έχω ιδέα εάν αυτό είναι ασφαλές. Μου ζήτησε να στείλω τις απαραίτητες λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσει η πληρωμή. Πως κινούμαι σε αυτή την περίπτωση; Χρειάζεται να φτιάξω λογαριασμό paypal;

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Αν κάνεις σύμφωνα με αυτό το λινκ ,ναί είναι ασφαλές.
https://www.paypal.com/mn/selfhelp/article/how-do-i-send-money-faq1684
Όπως εξηγώ στον φίλο πιό πάνω ,το email σου ή το κινητό σου χρειάζεται αυτός ώστε να σου στείλει τα χρήματα.  Τώρα αν αυτός σου ζητά άλλα στοιχεία ,και ιδίως αν έχει στο email που σου έστειλε, κάποιο λινκ που να θέλει να κάνεις κλικ πάνω του για οποιοδήποτε λόγο ,πχ και καλά...επιβεβαίωση στοιχείων ,για απατεώνα πρόκειται.  Το λινκ που βάζω τώρα ,κι εσύ το βλέπεις πως είναι από την paypal.
Καμιά απορία/αμφιβολία ? Εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να επιβεβαιώσεις το email σου στην Paypal όταν αυτή σου στείλει email για να σου πιστωθούν τα χρήματα. Μα ΝΑΙ ,είναι απαραίτητο να φτιάξεις Paypal λογαριασμό.
Για όποια αμφιβολία ,οπωσδήποτε ρώτα ,δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.

nto oo απάντησε πριν 6 έτη

Ok σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Οπότε φτιάχνω ένα μεηλ (προτιμώ να μη χρησιμοποιήσω αυτό που ήδη έχω) κ μετά ανοίγω ένα λογαριασμό στο paypal. Δίνω το μέηλ μου στο άτομο που επιθυμώ να μου βάλει τα χρήματα και προχωρά η διαδικασία σωστά; Μετά όμως πως παίρνω τα χρήματα που έχει στείλει; Και σε πόσο καιρό μπαίνουν στο λογαριασμό μου;

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Θα σου στείλει η Paypal σχετικό email όταν τα χρήματα μεταφερθούν. Απ ότι βλέπω ,παίρνει 3-5 εργάσιμες μέρες το πολύ. Τα χρήματα θα μεταφερθούν στο Balance. (υπόλοιπο paypal λογαριασμού)
https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/how-long-do-bank-transfers-take-faq1022
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/send-money-online

nto oo απάντησε πριν 6 έτη

ok σ ευχαριστώ πολύ!