Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsμετρηση θερμοκρασιας
George Harrison ρώτησε πριν 8 έτη
Αγγελε, επειδη το hp250 μου πιανει τρελες θερμοκρασιες, υπαρχει κανα προγραμματακι για μετρηση θερμοκρασιας? η εγγυηση καλυπτει περιπτωσεις υπερθερμανσης(μου σβηνει κιολας)? ευχαριστω
3 Απαντήσεις
Ermis απάντησε πριν 8 έτη
Αν το εχεις χρονια για κοιτα μηπως θελει καποιο καθαρισμο https://www.pcsteps.gr/15740-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-laptop/ Προγραμματα οσα θελεις speecy https://www.piriform.com/speccy hwmonitor http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html hwinfo http://www.hwinfo.com/ και αν θα ψαξεις παρα πολλα ακομα.
Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη
Αν ο υπολογιστής είναι ακόμα στην εγγύηση (δηλαδή είναι λιγότερο από 2-3 χρονών) είναι πολύ δύσκολο να έχει μαζέψει αρκετή σκόνη ώστε να προκαλεί αυτή υπερθέρμανση και να κλείνει - εκτός αν καπνίζεις όταν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή, οπότε ο καπνός αυξάνει εκθετικά τη σκόνη. Ακούς τον ανεμιστήρα κανονικά? Αν ναι, τότε μάλλον χρειάζεται καθαρισμό, που λογικά θα καλύπτεται από την εγγύηση. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Εδώ θα βρεις το service της HP, απ' όσο θυμάμαι κρατάνε τον υπολογιστή 5 εργάσιμες μέρες, ό,τι κι αν έχει. Αν δεν ακούς ανεμιστήρα, τότε έχει χαλάσει, και θέλει αλλαγή. Όπως και νά 'χει, το να κοιτάς μόνος σου τη θερμοκρασία δεν πρόκειται να βοηθήσει σε τίποτα. Χρειάζεται επισκευή για να μην σβήνει.
George Harrison απάντησε πριν 8 έτη
ευχαριστω πολυ για την απαντηση!