Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜη ενεργοποίηση Windows 10 μετά από δωρεάν αναβάθμιση από Windows 8.1
Γιάννης Παππάς ρώτησε πριν 5 μήνες

Ακολούθησα ακριβώς τη διαδικασία του οδηγού "Αναβάθμιση Windows 10 Δωρεάν Από Windows 7, 8, ή 8.1" σε δύο ίδιους υπολογιστές Fujitsu ESPRIMO C720 και μετά την αναβάθμιση, στον έναν τα Windows 10 Pro είχαν ενεργοποιηθεί με ψηφιακή άδεια, ενώ στον άλλον δεν είχαν ενεργοποηθεί.
Και οι δύο έχουν δύο partitions με ίδια εγκατάσταση Windows 8.1 Pro και MS Office Professional Plus 2013 με νόμιμες άδειες. Δεν υπάρχει κανένα σπασμένο πρόγραμμα. Και στους δύο είχα ενημερώσει το BIOS στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση και είχα απεγκαταστήσει το Bitdefender Total Security πριν τη διαδικασία της αναβάθμισης.
Τι μπορώ να ελέγξω για να δω τι πήγε λάθος;

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα Γιάννη, από όσο γνωρίζω πλέον έχει σταματήσει η δωρεάν αναβάθμιση των Windows. Μάλλον θα πρέπει να αγοράσεις μία νέα άδεια.

 

Γιάννης Παππάς απάντησε πριν 5 μήνες

Η έπιτυχημένη αναβάθμιση και ενεργοποίηση των Windows 10 Pro στο 1ο PC έγινε πριν από 10 μέρες και η προσπάθεια στο 2ο που δεν έγινε η ενεργοποίηση ήταν πριν 3 μέρες. Δηλαδή είμαι τόσο άτυχος;

Vasilis Lam απάντησε πριν 5 μήνες

Δοκίμασες να τρέξεις την αντιμετώπιση προβλημάτων ενεργοποίησης από τις ρυθμίσεις;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Δοκίμασε ξανά, δοκίμασε επίσης να βάλεις και χειροκίνητα το κωδικό των Windows μήπως και αλλάξει κάτι. Σε κάθε περίπτωση μπορείς όμως να χρησιμοποιείς και τα Windows έτσι, χωρίς να τα ενεργοποιήσεις.