Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΜικρη βοήθεια με λαπτοπ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ρώτησε πριν 10 έτη

Γεια σας θελω μια μικρη βοήθεια για την επιλογή αυτού του λαπτοπ

http://www.msi.com/product/nb/GT780DXGT780DXR.html#hero-overview

Το θελω βασικά για βασικό gaming οπως ολα τα simulator παιχνιδια ( euro truck simulator κτλ.) και sims 3,ειναι το msi dx και οχι το dx(R) γνωρίζω οτι καλυτερη επιλογή ειναι desktop αλλα δεν νομίζω να παθει κατι για 3 ωρες την εβδομάδα παιχνίδι,πείτε μου την γνώμη σας και για ποσο παλιό επεξεργαστή 2ης γενιάς μιλάμε και αν θα μπορουσε να γίνει σύγκριση με αυτον εδω http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/HEWLETT-PACKARD-Pavilion-15-n221sv-%28ENERGY-STAR%29---%28J0A93EA%29,99452,480508,1499321.html?langId=-18 απο θεμα μάρκας,καλύτερου επεξεργαστή,αντοχής κτλ ,σας ευχαριστω για την απάντηση σας θα σας ειμαι ευγνώμων.

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Γεια σου φίλε μου,

Το ερώτημα είναι σε τι τιμή έχεις βρει το MSI, για να σου πω αν αξίζει για το κόστος του.

Πάντως ο Hewlett Packard έχει σαφώς καλύτερη κάρτα γραφικών.

To Desktop είναι καλύτερη επιλογή όχι επειδή θα πάθει κάτι το laptop, ακόμα κι αν έπαιζες 10 ώρες την ημέρα. Απλά στο desktop με τα ίδια χρήματα θα μπορούσες να πάρεις καλύτερο υπολογιστή.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ απάντησε πριν 10 έτη

Κοιταχτε να δειτε ομως τα msi θεωρούνται κλάσεις ανώτερα απο τα hp και οπως εχω διαβάσει καλυτερα να φεύγω μακρυά απο τα hp. Και επισης σε ενα σαιτ που ειχα κανει σύγκριση την gtx 570m την έβγαλε αρκετα καλυτερη απο αυτη του hp,το msi το εχω βρει στην τιμή των 800 ευρω απ εξω.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Όταν λες "απ' έξω" εννοείς από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ή παραέξω? Γιατί αν είναι παραέξω, θα πρέπει στην τιμή να προσθέσεις έξοδα εκτελωνισμού, δασμούς και ΦΠΑ.

Αν δεν έχεις κάποιον που να ζει στο εξωτερικό και να ταξιδέψει στην Ελλάδα παριστάνοντας πως είναι δικό του το laptop, δεν το γλιτώνεις το τελωνείο, τα κοιτάνε πολύ κάτι τέτοια.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ απάντησε πριν 10 έτη

Οχι οχι μην σας απασχολεί αυτο,διοτι ο τύπος που θα μου το δώσει το εχει αγοράσει απ εξω, απο Αμερική συγκεκριμένα,απλα ήθελα εσείς με τις γνώσεις σας να μου πείτε τι αξίζει να κανω,απλα εχω ακούσει οτι τα Msi θεωρούνται πολυ καλα και αθανατα ενώ τα hp το αντίθετο και ειδικα οι θυγατρικές της.

Δειτε και εδω το σαιτ που εκανα την σύγκριση των καρτών γραφικων για να σας διευκολύνω http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1955&gid2=506&compare=geforce-840m-2gb-vs-geforce-gtx-570m

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Μην νομίζεις, οι μάρκες δεν παίζουν κανένα σημαντικό ρόλο. Δες εδώ. Προσωπικά Hewlett Packard έχω, και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Φαίνεται πάντως καλή αγορά το MSI.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ απάντησε πριν 10 έτη

Οχι ενταξει απλα ειναι μια μαρκα υπολογιστών που δεν βγάζει σφάλματα και αν βγάλει θα ειναι μικρά και απο πενταετία και επάνω,σας ευχαριστω πολυ.