Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜπλε οθονη stop 0x00000116 nvlddmkm.sys
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας παιδια!!Εχω εναν σταθερο Η/Υ με καρτα γραφικων pny geforce gt220,μητρικη msi p55-gd41,cpu i5 760 και windows 7.Το προβλημα ειναι οτι τον τελευταιο μηνα μου αναβοσβηνει αρχικα δυο φορες η οθονη,μετα μου βγαινει κατω δεξια ενα μηνυμα "Το προγραμμα NVIDIA Windows Kernel Mode Driver 34...κατι σταματησε να λειτουργει" και μετα απο λιγο μου πεταει μπλε οθονη με error stop 0x00000116 και αναφερει και ενα αρχειο nvlddmkm.sys.Καμια βοηθεια?

7 Απαντήσεις

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερα. Το error αυτό ειναι αο την κάρτα γραφικών. Κανε απ εγκατάσταση τους παλιούς driver και κατέβασε τους τελευταίους από την nvidia. 

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Κατεβαζω και εγκαθιστω τους τελευταιους αλλα μου το κανει παλι.Παω να βαλω αυτους απο το cd οταν αγορασα την καρτα αλλα εχει μεσα μονο για XP και Vista.

Dimitris απάντησε πριν 6 έτη

Είσαι σίγουρος οτι κατεβάζεις το σωστό αρχείο? Δοκίμασε από αυτό το λινκ να κατεβάσεις την εφαρμογή που κάνει αυτόματη εγκατάσταση αφού πρώτα κάνει έλεγχο
https://www.geforce.com/drivers

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Για δες κι εδώ.
https://www.wintips.org/fix-display-driver-stopped-responding-and-has-recovered-bsod-0x00000116/
Προσοχή όμως !! Το πρόγραμμα DDU που γράφει στο solution 2) για να το τρέξεις,πρώτα μπες σε "Ασφαλή λειτουργία".

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Κατεβασα και ετρεξα το DDU.Απεγκατεστησα τον driver και μετα μπηκα σε normal mode και εβαλα εναν παλιοτερο.Εχω δυο ωρες τωρα που παιζω στο youtube μια playlist ενα σιριαλ.Δεν μου το εχει κανει.Ενω πριν μετα την δευτερη επανεκκινηση οταν εβαζα νεο driver,μου το εκανε.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Τελικα μου το εκανε παλι σημερα.Να δοκιμασω αλλον driver παλιοτερο?

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Κάνε ΚΑΙ αυτό ,αλλά καλύτερα πήγαινε στην αρχή στο "How to solve the blue screen error..." που λέει να απενεργοποιήσεις το AERO (πριν τις λύσεις που περιγράφονται)
Κάνε δηλ. τα βήματα με τη σειρά.