Anastassios Adamidis ρώτησε πριν 5 έτη

Eξαιρετικοί οι οδηγοί του pc steps ! ¨ομως κα΄τι φαίνεται να σας έχει "ξεφύγει" μέχρι τώρα : ένας οδηγός αγοράς smartwatch ! τον αναμένουμε ! πλήρη και έγκυρο όπως μας έχετε συνηθίσει !

8 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αναστάσιε, το ενδιαφέρον από τους αναγνώστες για τα smartwatch είναι πολύ περιορισμένο, και δεν αξίζει να έχουμε τακτικό οδηγό για αυτά. Αν ψάχνεις εσύ για smartwatch, πες μας πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις και θα σου προτείνουμε κάποιο.

Anastassios Adamidis απάντησε πριν 5 έτη

Άγγελε σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή σήμερα !   :-)

Σε σχέση με το ερωτημά μου :  αυτό που χρειάζομαι είναι ένα smartwatch με -κατ' αρχήν- λειτουργία κινητού (εννοώ να παίρνει sim και όχι απλώς λειτουργία bluetoooth) . Επίσης επιθυμώ λειτουργία GPS (με σύνδεση του ίδιου του ρολογίου στο σύστημα GPS και όχι μέσω του κινητού) ώστε να βλέπω τι ακριβώς κάνω στις δραστηριότητές μου στο βουνό. Στοιχεία όπως η αυτονομία μπαταρίας, το μέγεθος, η αντοχή σε νερό και ,εννοείται η αξιοπιστία , είναι επίσης σημαντικά.
Τέλος να ξεκαθαρίσω  ότι δεν είμαι ο γκατζετάκιας που θα ξοδέψει €300-400 για να πάρει το Garmin ή το Samsung ...!
Μετά από έρευνα  καταλήγω στις εξής  -πολύ διαφορετικές από πλευράς κόστους-  επιλογές :
- OEM DZ09 , ένα smartwatch πλήρες  λειτουργιών, πολύ καλή βαθμολόγηση χρηστών και εξαιρετικά χαμηλή τιμή (9,5 € !)
- Χiaomi amazefit  , γνωστό και επιτυχημένο το οποίο όμως δεν παίρνει sim  καθώς και το amazefit Stratos ως πιο εξελιγμένο , αλλά πάντα άνευ SIM
- Lemfo lem6 (114 +1,8€ στο GB) το οποίο φαίνεται να έχει τα πάντα ! ωστόσο παρατηρώ ότι οι Έλληνες αγοραστές δεν φαίνεται να είναι και πολύ ενθουσιασμένοι από τα μοντέλα της Lemfo...
Δύο τελευταίες παρατηρήσεις σχετικά με το Gear Best ,με το οποίο και εσείς συνεργάζεστε (εξαιρετικά τα εγχειρίδια  αγοράς που μας παρέχετε) :
- παρατηρώ μεγάλη άυξηση στις τιμές των smartwatches σε σχέση με 5-6 μήνες πίσω που έκανα την 1η έρευνα. Τι γίνεται αντί να πέφτουν , ανεβαίνουν οι τιμές ; ή μήπως λόγω μεγάλης ζήτησης από Ελλάδα αποφάσισαν να "προσαρμοσουν" τις τιμές τους ;
- οι βαθμολογίες  και κριτικές, χρηστών για ΟΛΑ τα προϊόντα του GB προσεγγίζουν ΠΑΝΤΑ το "άριστο"... αποτέλεσμα : δεν μπορούμε να τις εμπιστευθούμε. Τους το επισήμανα  αλλά καμμία απόκριση... Κρίμα για μία τόσο μεγάλη (και ωφέλιμη για εμάς τους καταναλωτές) εταιρεία...

Άγγελε σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου και πάλι μπράβο για το site και τις υπηρεσίες που μας προσφέρετε και πάλι Χρόνια σου Πολλά !

Τάσος Αδαμίδης

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Τάσο, από αυτά που αναφέρεις το Lemfo lem6 φαίνεται να είναι πιο ολοκληρωμένο για τη χρήση που το θες..

Anastassios Adamidis απάντησε πριν 5 έτη

... που σημαίνει  να προσπεράσουμε τα "μη θετικά"  σχόλια των χρηστών (αγοραστών) ;;  ;-)

Γιώργο σε κάθε περίπτωση  ευχαριστώ για την απάντηση (όπως και όλους σας εκεί που συμβουλεύετε) . Πες μου σε παρακαλώ , όταν αγοράζω από GB (ή σε άλλο συνεργαζόμενο) τι κάνω για να δηλώσω ότι
" έρχομαι μέσω PC steps" ;

Anastassios Adamidis απάντησε πριν 5 έτη

...επίσης : σχετικά με τα δύο σχόλια που κάνω για το GB ποιά είναι η αποψή σας  ;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αναστάση, θα πρέπει η αγορά να είναι από δικά μας link..Εάν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο μπορούμε να σου στείλουμε το κατάλληλο link αγοράς.
Για την πρώτη ερώτηση σου δεν γνωρίζω...για το δεύτερο πιστεύω ότι είναι περισσότερο θέμα των χρηστών παρά του ίδιου του καταστήματος..

Παναγιώτης Ταμπουρατζής απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα. Είχα το Samsung Galaxy Watch 46mm και σκέφτομαι να το ξαναπάρω γιατί με είχε βολέψει αρκετά, αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 200€.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη, άνοιξε καλύτερα νέα ερώτηση.