Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΟ επιλεγμενος δισκος ειναι σε στυλ GPT
5 Απαντήσεις

George Moraitis απάντησε πριν 8 έτη

Κανονικά θα μπορούσες να επιλέξεις το partition με τα αρχεία και να συνεχιστεί η εγγατάσταση κάνοντας αυτόματο back-up στον φάκελο windows.old. Στην παρούσα φάση όμως έχεις 2 επιλογές:  
1. επιλέγεις τον Μη εκχωρημένο χώρο και πατάς "επόμενο"
2. σταματάς την εγγατάσταση και με ένα live cd κάνεις back-up Των αρχείων και συνεχίζεις την εγγατάσταση με κανονικό format.

Nikos Aggelopoulos απάντησε πριν 8 έτη

δεν ειναι διαθεσιμο τοεπομενο σε κανενα απο τα δυο part επισης η εγκατασταση ειναι απο usb και επισης αυτο που μου λες για το live cd δε το καταλαβα γιατι ειμαι αρχαριος...αν γινεται πιο αναλυτικα σε παρακαλω :)

George Moraitis απάντησε πριν 8 έτη

  • Μπορείς να κατεβάσεις το iso των ubuntu και να το περάσεις σε ένα usb (όπως με το iso των windows) και να μπουτάρεις απο εκεί επιλέγοντας την δοκιμή απο το μενού που θα σου εμφανίσει, μετά θα σε μεταφέρει στην επιφάνεια εργασίας των ubuntu που απο εκέι θα μπορέσεις να κάνεις back-up των αρχείων σου. Μετά να βγάλεις το usb με τα ubuntu να βάλεις αυτό που έχεις τα windows και να συνεχίσεις την εγγατάσταση με διαμόρφωση του δίκσου (αφού τα αρχεία θα τα έχεις πάρει απο την διαδικασία που σου είπα πρίν).

Nikos Aggelopoulos απάντησε πριν 8 έτη

Στο part που γραφει μη εκχωρημενος δισκος ηταν τα win 8 που ειχε...εκανα διαγραφη δε νομιζω πως μπορω να εχω προσβαση στον υπολογιστη πλεον για να κανω ολα αυτα που λες. τα part ειναι χωρισμενα σε αυτα που βλεπεις

Nikos Aggelopoulos απάντησε πριν 8 έτη

Λοιπον...μου εκοψε! Ειχα αγορασει μια θηκη για σκλρο δισκο γιατι ηθελα να βγαλω κατι αρχεια απο ενα παλιο λαπτοπ...οπτε το ιδιο εκανα και με αυτην τη περιπτωση. θα επισρεψω θα διαγραψω ολα τα part και θα συνεχισω την εγκατασταση :) :) 
Ολα εναταξει!!
http://imgur.com/qsBsQHq

http://imgur.com/cxCOpeB