Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠαγωμα windows, το whocrashed δε βοηθαει
efriend gr ρώτησε πριν 8 έτη
  1. Παιδια κολησαν τα windows λιγο πριν (freeze, οχι bsod) και εβαλα το whocrashed να δω τι εγινε αλλα παρατηρω οτι δε δειχνει. Πως μπορω σε αυτη τη περιπτωση να δω τι εφταιξε, γινεται;
  2. Επισης αν ξερετε κανενα τετοιο μικρο site τεχνολογιας σα το δικο μ να ριξω μια ματια να παρω καμια ιδεα, απ τα παιδια που κατα καιρους γραφουν σε σας εδω σχολια.

Ευχαριστω

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

1. Δες αν έχει το reliability monitor κρατήσει κάτι
http://www.howtogeek.com/222730/how-to-find-out-why-your-windows-pc-crashed-or-froze/

2. Δεν είναι και τόσο αξιόπιστη η λίστα αλλά ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.greek-sites.gr/tags/istoselides-texnologika-nea

efriend gr απάντησε πριν 8 έτη

Νικο ευχαριστω πολυ, δυστυχως δε μου λεει κατι ουτε κει. Μιλαει γενικα οτι τα win shut down unexpected. Ευχαριστω και για τη λιστα.

Εχω ενα usb terattec tv tuner το οποιο το εχω να δουλευει με 500 πατεντες, ειναι αρκετα παλιο. Σκεψου οτι ο μονος τροπος για να δουλεψει ειναι να κανω μια ιεροτελεστια την οποια ανακαλυψα σχεδον τυχαια. Πρεπει οταν ανοιγει το pc να περιμενω 5-10 λεπτα και μετα να βγαλω και να ξαναβαλω το usb. Αν το κανω νωριτερα δεν αναβει ποτε το λαμπακι του tvtuner usb και το software δεν "βλεπει" το usb.

Μετα το φορματ που ειχα κανει στην αρχη δουλευε κανονικα, αλλα μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια. Εχω βαλει και ενα σκασμο patches για τα 8.1 αλλα ειναι καλο το ατιμο και δε παιζει τωρα να παρω αλλο. Υποπτευομαι αυτο πρεπει να ειναι , μονο που το pc freezaρει μονο του δε το πειραζω το usb εκεινη τη στιγμη.

Καποιες φορες μονο οταν βαζω/βγαζω το usb (σπανια 1 φορα το μηνα ενω το κανω καθημερινα) μου φριζαρει με τον ιδιο τροπο, οποτε μαλλον απο κει ειναι. Αμα εχεις καμια ιδεα και εδω πες την, εχω δοκιμασει ολες τις θυρες usb μου

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Και να ήθελες να το αλλάξεις, δεν υπάρχει κάτι αξιόπιστο στην ελληνική αγορά, με ένα turbo-x την βγάζω, ευτυχώς έχει chip της Realtek και όχι τίποτα άλλο περίεργο.
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνω, προσωπικά θα ξεκίναγα δοκιμάζοντας άλλο τροφοδοτικό

efriend gr απάντησε πριν 8 έτη

Ξερεις τι με μπερδευει επειδη ειπες για το τροφοδοτικο. Οτι οταν εκανα φορματ μετα δουλευε καποιο καιρο σωστα και επειτα αρχισε τα περιεργα (να μην ενεργποιειται δλδ το λαμπακι του οταν ανοιγουν τα windows αλλα 10 λεπτα μετα αφου το βγαλω/ξαναβαλω.) Αυτο δε σημαινει οτι ειναι software το προβλημα; Θελω να πω αν ηταν το τροφοδοτικο δε θα επρεπε να το κανει και μετα το φορματ καπακι;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Τα μ@λ@κισμενα τροφοδοτικά χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο και με διάφορους τρόπους. Επίσης δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να δω κάτι αντίστοιχο σε tv tuner. Συνήθως δουλεύουν ή καίγονται τελείως.