Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠαράξενος ήχος στη θύρα των ακουστικών μετά από driver update
Άγγελος Καραπατάκης ρώτησε πριν 3 έτη

Μετά από αναβάθμιση driver της κάρτας ήχου (στην μητρική: ASRock B460M Pro4), από το app shop της asrock, και σύνδεσα τα ακουστικά μου στην μπροστινή μου θύρα, η ποιότητα ήχου έγινε "πλαστική" και το μπάσο εξαφανίστηκε. Το σύνδεσα σε 3 ζεύγη με ακουστικά, και με την οθόνη μου. Τα ίδια αποτέλεσματα. Τσέκαρα το Nachmic και το Realtek Audio Console και δεν βρήκα τίποτα πειραγμένο. Λέτε να ξαναεγκαταστήσω το driver της κάρτας ήχου από το cd της μητρικής (ναι χρησιμοποιώ cd) ; Όλα παίζουν μια χαρά π.χ τα ηχεία μου όπου είναι συνδεδεμένα από πίσω. Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Θέλω την βοήθειά σας. 
Κατασκευαστής κάρτας ήχου: Realtek
Συνδεμένος σε: Εσωτερικά του κουτιού, ενσωματωμένη στην μητρική.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Άγγελε

Καλύτερα κατέβασε τον driver από το site του κατασκευαστή, καθώς το CD μπορεί να περιέχει αρκετά παλιά έκδοση.

Άγγελος Καραπατάκης απάντησε πριν 3 έτη

Τίποτα. Εγκατέστησα πρώτα το driver από το cd, και δεν είχα ήχο! Μετά κατέβασα την τελευταία έκδοση από το site της μητρικής μου. Επέλεξα το μοντέλο της μητρικής, και το κατέβασα. Τα ίδια. Όταν απεγκαταστω τον driver, έχω ήχο αλλά δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο audio console και στο nahmic. Ευτυχώς με έναν οδηγό, έμαθα να φτιάχνω σημεία επαναφοράς. Επειδή δεν ήξερα τι να κάνω έκανα επαναφορά σημείου 8/7/21. Όμως αυτό είχε την ενημερωμένη έκδοση του driver και παίζει το ίδιο. Τουλάχιστον έχω ήχο! 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν έχεις χρόνο, θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα format για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι πρόβλημα των Windows. Από τη στιγμή που γίνεται με παλιό και νέο driver, είναι πολύ πιθανό.