Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠερι επικείμενου Pc Upgrade ο λόγος ..
sasd sadasd ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σου Pc Steps !!
Εχω την εξης πρόσφατη σύνθεση φτιάξει (8μηνο)  : 
M/B : Msi B450-A PRO
CPU : Ryzen 2600 
RAM: CORSAIR CMK16GX4M2B3000C15 VENGEANCE LPX BLACK (2X8GB) 16GB
και τα υπόλοιπα κομμάτια συμπληρωθηκαν απο τον προηγούμενο μου υπολογιστή
PSU : BE QUIET! POWER ZONE 750W
κτλπ.....

Επειδή έχω την απαρχαιωμένη αλλα ακόμα με βγάζει άσπρο πρόσωπο GTX970 και αν ολα πανε καλα σκέφτομαι να κανω στον εαυτο μου ενα δωρο Χριστουγεννων και να παω στην radeon rx5700xt .
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η radeon einai pci-e 4.0 ενω η μητρική μου ειναι pci-e 3.0 και σύμφωνα με καποια sites του εξωτερικού σε μελλοντικά παιχνίδια θα τρώω bottleneck , γνωρίζετε εσείς κατι τέτοιο ?
Επισης αφού θα κάνω upgrade σκέφτομαι να αντικαταστησω τον 2600 με τον 3600x  η μηπως να παω σε εναν 3700x να αποτελειώσω την κουτουράδα μου :p θα αξιζει τον κοπο κατα την γνωμη σας ?
Κυρίως χρησιμοποιώ για gaming το pc και λιγο adobe premiere . Ευχαριστω προκαταβολικα !

2 Απαντήσεις

sasd sadasd απάντησε πριν 4 έτη

Κανείς βρε παιδια ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Πάντα απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις και συνήθως εντός 24 ωρών. Ακόμα και αν αργήσουμε κάποια φορά λόγω φόρτου, είναι σίγουρο πως θα απαντήσουμε.

Μην νομίζεις πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στο gaming. Για παράδειγμα, στο Assassin's Creed Odyssey η διαφορά είναι 0.1 FPS με την RX 5700 XT.

Σε άλλα παιχνίδια η διαφορά είναι λίγο μεγαλύτερη, αλλά πάλι τίποτα σημαντικό. Η διαφορά του PCI 4 θα φανεί σε μελλοντικές κάρτες.

Η διαφορά στις επιδόσεις στο gaming δεν δικαιολογεί τη διαφορά τιμής μεταξύ 3600x και 3700x. Πήγαινε στον δεύτερο μόνο αν θες απαραίτητα τα λίγα παραπάνω FPS.

O Ryzen 7 αξίζει κυρίως για χρήσεις που αξιοποιούν τους παραπάνω πυρήνες.