Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΠοιο είναι το φθηνότερο λάπτοπ που μπορεί να τρέξει το Football Manager για τα επόμενα χρόνια.
Nikos Nikolaou ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα. Μπορεί να σου φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά είσαι ο μόνος που μπορεί να με βοηθήσει. Θέλω να αγοράσω λάπτοπ για μια και μόνο δουλειά. Να παίζω το Football Manager. Δεν θα με πειράξει αν είναι μεταχειρισμένο ή εκθεσιακό αρκεί να είναι σχετικά καινούργιο ώστε να τρέχει το παιχνίδι για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Το FM δεν είναι βαρύ παιχνίδι απλά έχει 3d απικόνιση αγώνα και αν δεν έχεις από i3 και πάνω αλλά και ξεχωριστή κάρτα γραφικών, ζορίζεσαι για να το παίξεις. Τι μου προτείνεις από επεξεργαστή και κάρτα γραφικών μιας και αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά. Έχεις υπόψιν σου κάτι σε καινούργια. Το μπάτζετ μου δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 350-400 ευρώ. Ευχαριστώ.

2 Απαντήσεις

Κώστας Λάβαρης απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, 
Μέσα στον οδηγό αγοράς λάπτοπ, θα βρεις αρκετές προτάσεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αυτό το laptop είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στα χρήματα που ψάχνεις, δεν θα βρεις άλλο laptop στα 400 ευρώ με i3 και 8GB RAM.

Για την κάρτα γραφικών, στα χρήματα που κινείσαι δεν υπάρχει πρακτικά καμία επιλογή. Ακόμα και κάτι 820M/920Μ ή AMD R5 330 είναι τόσο αδύναμες, που πρακτικά δεν διαφέρουν από το κύκλωμα γραφικών του επεξεργαστή.