Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠοιο Burn Speed να επιλέξω για εγγραφή παιχνιδιών PS1
NasiaPex 191996 ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα.Θέλω να γράψω κατεβασμένα games για τσιπαρισμένο PS1 αλλά έχω μπερδευτεί με πια ταχύτητα να επιλέξω. Χάλασα τζάμπα πόσα CD-R για αυτό το πράγμα διότι τα συγκεκριμένα cd είχαν μικρότερη ταχύτητα στα 16x και η κονσόλα δεν αναγνώριζε καν το cd. Μετά δοκίμασα και διάφορα προγράμματα μπας και φταίει αυτό όπως Imgburn,magic iso,power iso,iso burner. Εντέλει κατέληξα στο alcohol 120 γιατί είδα ότι είχε επιλογή εγγραφής για PS1 αλλά πάλι το παιχνίδι δεν ξεκινούσε κανονικά στην κονσόλα μ έδειχνε ότι ξεκινάει αλλά κόλλησε όταν πάτησα start button για να μπω στο μενού. Διάβασα στο ίντερνετ ότι οι περισσότεροι τα γράφουν με 4x,6x,8x 'η και ΄1x burn speed και αγόρασα CD-R που να υποστηρίζει 1x-48x. ποια ταχύτητα είναι η πιο σίγουρη? δεν θέλω να πετάξω τζάμπα CD πάλι.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Όπως έχουμε πει και στις οδηγίες, δεν απαντάμε σε ερωτήσεις που αφορούν σπασμένα προγράμματα, παιχνίδια και πειρατεία.
Μέσα από προσωπική εμπειρία με το ps2 όμως, μπορώ να σου πω ότι κάθε παιχνίδι μπορεί να χρειαστεί με διαφορετική ταχύτητα εγγραφής.
Θυμάμαι όταν έγραφα εγώ παιχνίδια, άλλα λειτουργούσαν με x8 και άλλα x6. Επίσης, πρέπει να βεβαιωθείς ότι το αρχείο του παιχνιδιού όντως λειτουργεί.