Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με θυρα USB (ή μήπως με εξωτερικό σκληρό δίσκο;)
Kostas Ioannidis ρώτησε πριν 8 έτη
“One of the USB devices attached to your computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it”

Αν είναι πρόβλημα του εξωτερικού δίσκου, θα πεθάνω, σας το λέω. Βοήθεια. Τι κάνω;

6 Απαντήσεις

Kostas Ioannidis απάντησε πριν 8 έτη

Θα τρελαθώ, έβαλα άλλο καλώδιο στον σκληρό δίσκο και δούλεψε. Τι εφταιξε; Δωσε μου μερικά ινφο, Αγγελε, για το θέμα, μηπως μου ξανατυχει. Ειδα οτι αρκετοι το χουν παθει. Εψαξα στο γοογλε, αλλα δεν εβγαλα ακρη με τις λυσεις που προτεινουν….

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Κώστα,

Χαίρομαι που σου λειτούργησε. Γενικά, ποτέ δεν έχουμε σε εξωτερικό δίσκο αναντικατάστατα δεδομένα. Μόνο backup από δεδομένα που έχουμε ήδη στον δίσκο του υπολογιστή μας και τουλάχιστον σε ένα άλλο δίσκο, ή μοναδικά δεδομένα που δεν μας ενδιαφέρει να χάσουμε.

Δεν αποκλείεται όντως να είχε πρόβλημα το καλώδιο. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να έχει γίνει corruption στους Drivers των Windows όσον αφορά το USB. Γενικά είναι πολλές αιτίες που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει μόνο μία.

Kostas Ioannidis απάντησε πριν 8 έτη

Οι drivers για το usb ποιοι ειναι;; Acer Aspire 5750g εχω, και οι μοναδικοι που εχει το σαητ ειναι για το usb 3.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Συνήθως δεν είναι θέμα να βάλεις καινούριους Drivers, απλά να διαγράψεις τις συσκευές USB από τη διαχείριση συσκευών, να κάνεις επανεκκίνηση και να αφήσεις τα Windows να ξαναεγκαταστήσουν τους drivers μόνα τους.

Kostas Ioannidis απάντησε πριν 8 έτη

Αυτη τη λυση την ειδα σε ολα τα φορουμ. ΑΛΛΑ, σε μενα, το “προβληματικο”, με το κιτρινο τριγωνακι και το θαυμαστικο, το εμφανιζε για 1-2 δευτερολεπτα μονο, οποτε δε μπορουσα να κανω uninstall :/ Τι στο καλό πια…

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αφού σου λειτουργεί τώρα, μην σε απασχολεί. Μπορεί το παλιό καλώδιο να είχε τσακίσει σε κάποιο σημείο, και αυτό να δημιουργούσε πρόβλημα με τη σύνδεση.

Αν σου ξαναεμφανίσει πρόβλημα και με το νέο καλώδιο, θα ψάξουμε τότε να δούμε τι μπορεί να φταίει.