Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ PDF ΣΤΟ tablet.
Βαγγελης Ζαρος ρώτησε πριν 9 έτη

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ! ΟΤΑΝ ΣΩΖΩ ΕΙΚΟΝΕΣ(jpg) Ή ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ pdf ΣΤΟ tablet ΟΛΑ ΕΝΩ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝA ΤA ΔΩ ΕΚΕΙ (tablet) ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ PC ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΝΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΥΠΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Ή ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Ο viewer ΣΤΑ windows ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ? Κ ΣΤΟ tablet ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΣ ΕΠΑΙΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΝΜ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ή ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΑ.

8 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Βαγγέλη, όταν περνάς τα αρχεία στον υπολογιστή τι επέκταση έχουν?

Βαγγελης Ζαρος απάντησε πριν 9 έτη

ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΕ! ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ .jpg ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ .pdf

Βαγγελης Ζαρος απάντησε πριν 9 έτη

Όπως είπα και πάνω μου τα βγάζει με κατάληξη .jpg κανονικά. Απλά εγώ νομίζω από όσο το έψαξα οτι κάτι τρέχει στο ταμπλετ και αλλάζει την διεύθυνση καταχώρισης του αρχείου από κάποιο ίσως πρόγραμμα σαν πικασα ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω είπα αυτό που νόμιζα μήπως βοηθάει. Όπως και να χει σ ευχαριστώ! Θα περιμένω απάντηση σου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Γενικά δεν είναι σε καμία περίπτωση φυσιολογική μια τέτοια μετατροπή των αρχείων.

Για να σου βγάζει μήνυμα πως είναι άγνωστου τύπου αρχείο, τότε με κάποιον τρόπο έχει αλλάξει η επέκταση, δεν βγάζει αυτό το μήνυμα σε κατεστραμμένα αρχεία. Μήπως έχει γίνει .jpg.(κάτι άλλο)? Γιατί η επέκταση είναι πάντα το τελευταίο κομμάτι.

Με άλλα λόγια, ένα αρχείο file.jpg.exe είναι αρχείο εφαρμογής, όχι αρχείο εικόνας.

Αν αντιγράψεις αρχεία από τον υπολογιστή, που λειτουργούν, στο tablet και μετά τα αντιγράψεις ξανά σε άλλο φάκελο του υπολογιστή, λειτουργούν ακόμα κανονικά?

Βαγγελης Ζαρος απάντησε πριν 9 έτη

Όχι Άγγελε δεν έχει να κάνει με την κατάληξη, BTW ευχαριστώ και για την παραπομπή στο θέμα σου σχετικα με τις επεκτάσεις αλλά αυτά τα επαθα κάποτε και έμαθα οπότε σου λέω οτι δεν είναι αυτό! Και να ξεκαθαρίσω αυτές οι εικόνες "κατεβαίνουν" στο ταμπλετ απο σερφαρισμα κ κάποια στιγμη απλά τις περναω στο PC και εκεί "φένεται" οτι κάτι είχανε ήδη πάθει πριν πάνε σ' αυτό! Τέλος να σου πω οτι τις ίδιες εικόνες αν τις ξανά βάλω στο ταμπλετ τις βλέπει κανονικά. Ελπίζω να ξεκαθαριζω κάπως τα πράγματα.

Ευχαριστώ πάντως.

Ελπίζω να βρεις κάτι γιατί όσο το έχω ψάξει δεν μπορω να βρω τίποτα σχετικό.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αν είναι Android το tablet, για δοκίμασε να πάρεις τις φωτογραφίες μέσω του Airdroid, να δεις αν μεταφέρονται σωστά με αυτή τη μέθοδο.

Βαγγελης Ζαρος απάντησε πριν 9 έτη

Έβαλα την εφαρμογή και δοκίμασα μια εικόνα αλλά δεν έγινε δυστυχώς τίποτα.
Έβγαλε πάλι τα ίδια! Το αρχείο έχει βλάβη ή είναι αλλοιωμένο ή πολύ μεγαλης ανάλυσης(στο windows viewer). Μάλιστα με το Photoshop cs4 μου έβγαλε οτι είναι μαρκαρισμένο ως εσφαλμένο jpg αρχείο ή αγνώστου τύπου.
Είχα γράψει και παραπάνω, μήπως έχει να κάνει με θέμα της index αυτών των εικόνων, αν παίζει αυτό στα android tablet.
Το ταμπλετ είναι το nexus7 2013 16gb με lollipop 5.0.2
Χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων το es explorer
Ελπίζω αυτά να βοηθάνε και πάλι ευχαριστώ!

Βαγγελης Ζαρος απάντησε πριν 9 έτη

Τελικά κατέβασα ένα apk bath converter και τα μετέτρεψα σε PNG και έπειτα ξανά σε jpg. Τα πέρασα στο PC και είναι μια χαρά! Όπως και ναχει σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σου Άγγελε.