Ειχα μια 50αρα συνδεση cosmote και μου προσφεραν δωρεαν αναβαθμιση σε 100αρα. Μολις πηρα το καινουργειο router και το συνδεσα εκανα ενα speedtest απο το κινητο και επιαν 99mbps. οταν ομως συνδεσα το powerline στο pc επιανα 5-10 mbps download speed ενω το ping και το upload ειναι μια χαρα. Γνωριζετε τι μπορω να κανω? το powrline μου TP-LINK-TL-PA4010P-KIT-v5)
Καλησπέρα φίλε μου
Αφού χρησιμοποιείς powerline, το πιο πιθανό είναι πως αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Δοκίμασε να το κάνεις μια επαναφορά.
ναι και στο router και στο powerline
Δοκίμασε να τοποθετήσεις τα powerline σε διαφορετικές πρίζες και δες αν εκεί γίνεται το ίδιο.
συμβαινει ακριβως το ιδιο
συμβαινει ακριβως το ιδιο
συμβαινει ακριβως το ιδιο
Τότε το πιο πιθανό είναι πως είναι θέμα του συγκεκριμένου powerline. Με την προηγούμενη σύνδεση τι ταχύτητες έπιανες;
40-50 mbps αλλα εχω 3 powerline παροτι το χρησημοποιω μονο σε 1 συσκευη διοτι ειχα και ενα αλλο ζευγαρι αλλα χαλασε το 1 και τα δοκιμασα ολα αλλα δεν αλλαξε κατι
Δεν έχω κάποια λογική εξήγηση γιατί γίνεται αυτό μόνο με το νέο router. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις άλλο καλώδιο ethernet και να το βάλεις σε άλλη θύρα του router.
Please login or Register to submit your answer