Thanos Papadopoulos ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα προσφατα εχει 2 μερες που το Dvd απτο Pc μου σαν να αρχιζει να τα παιζει μου φενεται ... εχει 2 μερες λοιπον που οταν ανοιγω το Pc οπως ολα τα Dvd διαβαζονται ... ας πουμε οταν ανοιγει ακουγεται 2 φορες... πραγμα παραξενο χωρις να εχω τιποτα μεσα σημερα μαλιστα κιολας το ανοιξα το εκλεισα ακουστηκε 3 φορες και μετα οταν πατουσα να ξανανοιξει δεν ανοιγε... το δοκιμασα αυτο αλλες 3 φορες με επανεκινηση το ανοιξα εκλεισε και παλι δεν ανοιγε τι μπορει να φτεει.... δεν το χρησιμοποιω καθολου... παραμονο εαν γραψω κανενα Cd η οταν κανω φορματ.... αλλα πλεον θα κανω φορματ απο Usb τι μπορει να ειναι ???

7 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Θάνο.

Αν το έχεις πολλά χρόνια, λογικά έχει αρχίσει και τα φτύνει.

Μπορείς να δοκιμάσεις καθαρισμό με αυτή τη μέθοδο.

Εφόσον όμως έχει θέμα και με το άνοιγμα, δες εδώ τον τρόπο επισκευής.

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα συμφωνα με το βιντεο και με τον οδηγο το ανοιξα καθαρισα το ματακι εβγαλα το λαστιχακι το καθαρισα καθαρισα και τα 2 τα γραναζακι που εχουν το λαστιχακι ολα καλα το εκλεισα... οταν ανοιγω το Pc ακουγεται δηλαδη διαβαζεται αλλα τωρα ουτε ανοιγει.... ομως :( τι αλλο να κανω ? μηπως εκανα τιποτα λαθος ?

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Update: Εχω δοκιμασει το αλλαξα και SATA Παλι τα ιδια.... μερικες φορες οταν ανοιγω το Pc φενεται να το διαβαζει 2 φορες.... το ανοιγω ανοιγει και μετα οταν κλειση δεν ξαναανοιγει.... μετα απο 1-2 τερματισματα και ξανα ανοιγμα το διαβασε 1 φορα στην μια το ανοιξα το εκλεισα το διαβασε 2 φορες... ετσι ακουγεται και μετα παλι δεν ξαναανοιξε μηπως να μπω να κανω μια ρυθμιση απο Bios ?

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Στο 2ο Pc μου που δοκιμασα το συνδεσα μονο με ρευμα Sata power... και ανοιγε και εκλεινε κανονικοτατα.... συνεχεια οσες φορες το πατησα οταν το βαζω στο Main μου και το συνδεω και με Sata data... σαν το σκληρο δηλαδη μου κανει αυτο το πραγμα τι φταει ?

Ηρακλής Σακκάς απάντησε πριν 7 έτη

ωραίο το βιντεάκι! αν και πιστεύω πως 15-20 ευρω αγοράζεις καινούριο.

Ηρακλής Σακκάς απάντησε πριν 7 έτη

οοο μεγάλε τώρα είδα την απάντηση σου. νομίζω πως υπάρχει θέμα τροφοδοσίας. αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου τώρα. κάνε δοκιμές.

πχ στην θέση σάτα που δεν σου δουλέυει βάλε τον δίσκο σου

αν ανοίξει, δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. :D

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Update:3 Φενεται οτι φιλε μου κατι λιγο παιχτηκε με την ιδεα σου... το αλλαξα Sata το εβαλα σε αλλη και λειτουργησε μια χαρα το ξαναεβαλα παλι στην δικια του και τωρα ειναι πενα παλι φενεται μαλλον εφαγε σκαλωμα μαλλον... ελπιζω να μην ξαναγραψω !! Ευχαριστω για την βοηθεια ολους εκ των προτερων :)