Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ INTERNETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saradis Tzelepis ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα, θελω να πω κατι γιατι εχει κουρασει αυτη η κατασταση. Χρησιμοποιω το pc καθημετρινα πολλες ωρες και χρειαζομαι το ιντερνετ για διαφορες εγρασιες και τα σαββατοκυριακα για gaming. Αλλα δεν μπορω γιατι την μια κοβεται και την αλλη πιανω 0,9MBPS!!!!!!! η ΣΥΝΔΕΣΗ ειναι cosmote 100αρα ντεμεκ. Τον υπολογιστη τον εχω συνδεδεμενο με πολυπλοκο τροπο στο ιντερνετ. Έχω παρει εναν ενισχυτη ιντερνετ tp-link και το εχω συνδεσει σε ενα «δευτερο ρουτερ» το οποιο μπορει να συνδεθει με το κεντρικο ρουτερ ειτε ασυρματα με μια διαδικασια η ενσυρματα με καλωδιο απο το κεντρικο σε αυτο και μπορει να παρεχει wifi ή και ethernet. Έτσι πηρα το tp-lik το συνδεσα στο δευτερο ρουτερ και απο το δευτερο ρουτερ με καλώδιο στον υπολογιστη. Λειτουργει κανονικα εδω και παρα πολυ καιρο. Αλλα συχνα κοβεται το ιντερνετ και σπαει φουλ νευρα και δεν μπορεις ουσιαστικα να χρησιμοποιεισεις τον υπολογιστη. ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Σαράντη

Αρχική, πρέπει να μας πεις αν το οι αποσυνδέσεις γίνονται και στο κύριο router ή μόνο σε συγκεκριμένο κομμάτι του δικτύου. Το κύριο router δείχνει στις ρυθμίσεις του πως συγχρονίζει κανονικά;

Saradis Tzelepis απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπερα, ναι στο κυριο ρουτερ δειχνει πως ειναι συνδεδεμενο κανονικα στο ιντερνετ και ειναι αναμενα ολα τα λαμπακια που πρεπει να ειναι αναμενα. Η διακοπη γινεται μονο στο "δεύτερο ρουτερ" που εχω στο κεντρικο συνδεομαι κανονικα οταν πρεπει αλλα και αυτο ειναι παρα πολυ αργο για 100αρα γραμμη. Επισης να πω πως το ρουτερ ειναι του παροχου που το δινουν δωρεαν με καθε συνδεση.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο δύο router; Έχεις απενεργοποιήσεις τον DCHP σε ένα από τα δύο router;