Γιαννης Κοτσωνης ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα

Έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή.. καθώς έπαιζα Dirt 3 και βγηκα, μαύρισε η οθόνη και το pc έμεινε ανοιχτό.. κάνω reboot αλλά δεν εμφανιζε καν την εικόνα γενικά έστω και για να μπω στο bios menu.. έβγαλα την κάρτα γραφικών RX 480 8gb, βάζω το HDMI στην θύρα της μητρικής και πάλι καθόλου εικόνα.. δοκιμάζω να κάνω CMOS battery reset, επίσης τίποτα.. γενικά ανοίγει ο υπολογιστής αλλά δεν βλέπω καθόλου εικόνα.. έχω την μητρική Asus Prime Z270-A.. δοκίμασα τα πάντα για να δω λίγο εικόνα αλλά δεν πέτυχε.. κάτι διάβασα για το dirt 3 πως όταν είχες μία ρύθμιση για την οθόνη, σου μαυριζε η οθόνη και έπρεπε να κάνεις reboot.. εμένα όμως πάλι δεν δείχνει εικόνα.. στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έπαθα ζημιά.. επίσης να προσθέσω πως το παθαίνω 2η φορά από το ίδιο παιχνίδι.. την πρώτη φορά το κατάφερα γτ εμφάνισε εικόνα από τη θύρα της μητρικής και απεγκατεστησα τα gpu drivers.. έκανα ξανά το ίδιο και την 2η φορά αλλά δεν είχε καθόλου εικόνα γενικά μετα... Τι κάνω?

3 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιάννη. Αν δεν βλέπεις ούτε το bios με καμία κάρτα γραφικών, δεν φταίει το παιχνίδι. Η οθόνη σου δουλεύει κανονικά; Έχεις εναλλακτικό καλώδιο hdmi ή/και κάποιο άλλο για να δοκιμάσεις μήπως ευθύνεται αυτό;

Γιαννης Κοτσωνης απάντησε πριν 7 έτη

Πιστεύω πως κάτι θα παιζει με την οθονη.. και η αληθεια ειναι πως ειναι καινουργια και καλη οθονη.. LG 24MT58DF .. ειναι και τηλεοραση.. προσπαθω να βρω πως να κανω hard reset την τηλεοραση.. Θα δοκιμασω να αλλάξω και HDMI καλώδιο να δω τι θα γινει.. Υπαρχουν 2 θυρες HDMI.. η μια μετονομαστηκε σε PC (και αυτη ειναι που εχει το προβλημα) και η άλλη οταν βαζω το καλωδιο εκει λεει πως δεν εχει καθολου σημα..τι να πω..

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αν έχεις κάποια εναλλακτική οθόνη/τηλεόραση, δοκίμασε αν δουλεύει εκεί το PC.