Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με Games
Nikos Moumtzidis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα σε ολους.Μετα απο αρκετο καιρο ειπα να ρωτησω καθως πιστευα οτι καποια στιγμη θα σταματησει.Οταν παιζω λολ αρκετες φορες μεσα στο παιχνιδι κολλαει το ιντερνετ.Εκει που παιζω δηλαδη συνεχιζω να κινουμε ομως δεν μπορω να καταλαβω τιποτα αλλο.Μπορει να με χτυπανε,να εχω πεθανει και να μην το βλεπω.Και μετα απο λιγο κανει ενα μπαμ και ολα επανερχονται.Επισης οταν επανερχεται ακουγονται ταυτοχρονα ολοι οι ηχοι που ειχα χασει κατα την διαρκεια του κολληματος.Κανενας φιλος μου δεν αντιμετωπιζει αυτο το προβλημα σε τοσο μεγαλο βαθμο.Δεν ξερω αν φταιει το ιντερνετ μου ομως μενω κεντρο θεσσαλονικης και πιανω 12-13 mbps.Απο καρτα γραφικων εχω gtx 970 οποτε δεν ειναι το λεγομενο lag.Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω?? Εχω την μητρικη Z97 Gaming 3 και το μονο που αναρωτιεμαι ειναι μηπως φταιει το Killer E2200 της θυρας ethernet.

3 Απαντήσεις

Stelios Pappas απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Νίκο, συνήθως αυτό το πρόβλημα είναι απο το ίντερνετ...
Την ώρα που σου κάνει το lag είναι και άλλοι συνδεμένοι στο δίκτυο???

Όταν μπεις στο παιχνίδι και είσαι στην βάση πάτα Ctrl f και κάτω απο τα fps θα σου εμφανίσει πόσα ping έχεις, αν είναι ανεβασμένα την ώρα που σου κάνει το lag είναι καθαρά θέμα δικτύου.

Αν σου το κάνει χωρίς να είναι κάποιος άλλος στο δίκτυο και χωρίς να κατεβάζεις κάτι τότε θα πρέπει να πάρεις τηλ στον πάροχο και να τους πεις ότι έχεις πρόβλημα με υψηλο ping στα παιχνίδια ενώ είσαι με καλώδιο!

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 9 έτη

Επειδη το εχω παθει αρκετες φορες τα ping ειναι σταθερα απο 59 μεχρι 72...οταν συμβαινει αυτο δεν ανεβαινουν καθολου..και γι αυτο φοβαμαι μηπως φταιει κατι αλλο.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Νίκο, 99% το Ping είναι θέμα σύνδεσης. Πάρε τον ISP και ζήτησέ του να σε βάλει σε fast path, μήπως βοηθήσει.