Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ GOOGLE ADSENSE ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Anastazio Lagkard ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα.διαβάζω εδώ κ καιρό το άρθρο για το πως βγάζεις χρήματα από blog κτλ, πχ google adsense ,Affiliate Marketing κτλ.. έκανα λογαριασμό στο google adsense κ με μπλόκαραν μάλλον επειδή φίλοι μου πατούσαν σε διαφημίσεις.Δε μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον από την google για να μου πουν τι φταίει ,γιατί έκανα κ πάλι λογαριασμό τρίτου με άλλο μαιλ αλλά με τα ίδια στοιχεία μου, σημειώνοντας το ήδη υπάρχον blog κ οι διαφημίσεις δε φαίνονται καθόλου.ακόμα κ αν απενεργοποιήσω το adblock πάλι φαίνεται ένα κενό στο blog.
Tι φταίει κ δε φαίνεται σε κανέναν καμία διαφήμιση?ενώ εγώ πχ μόνο από mozilla τις βλέπω και μόνο από το δικό μου pc.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Anastazio,

Ακόμα και αν επικοινωνούσες με τη Google, δεν θα σου έλεγαν τι φταίει, είναι δυστυχώς έτσι αυστηρή η Google σε αυτό το ζήτημα.

Απ' όσο ξέρω, οι νέοι λογαριασμοί θέλουν κάποιο χρόνο για να εγκριθούν από τη Google. Αν και το γεγονός πως έχεις γίνει banned και έχεις φτιάξει άλλο λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία δεν είμαι σίγουρος κατά πόσον θα περάσει στη Google.

Επίσης, άλλαξες τον κώδικα των διαφημίσεων?

Πάντως καλό είναι να βγάλεις εντελώς το adblock. Το να περιμένεις οι επισκέπτες σου να μην το χρησιμοποιούν και να το χρησιμοποιείς εσύ είναι μάλλον υποκρισία.

Anastazio Lagkard απάντησε πριν 9 έτη

Είχε εγκριθεί και μου έστειλαν κ φάκελο η google.απλά ήδη είχε μπλοκαριστεί και έτσι δεν μπόρεσα να βάλω το pin.εγώ βλέπω τις διαφημίσεις(οι οποίες είναι ξένες, ενώ στην αρχή στον άλλο λογαριασμό ήταν ελληνικές) ενώ κανένας άλλος δεν τις βλέπει.ο κώδικας πως αλλάζει δηλαδή?αν κάνω άλλο λογαριασμό με άλλο μαιλ, με άλλα στοιχεία και βάλω το blog ,πιστεύετε θα διορθωθεί?το adblock το έβγαλα από το blog γι'αυτό και τις βλέπω εγώ.και φίλους που ρώτησα και δεν το έχουν , πάλι δε βλέπουν διαφημίσεις.φαίνεται κενό εντελώς.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αφού έφτιαξες καινούριο λογαριασμό, θα πρέπει να εγκριθεί ο καινούριος λογαριασμός από την αρχή, ξέχνα ό,τι έγινε ήδη με τον παλιό.

Πώς έβαλες τον κώδικα για τις διαφημίσεις την πρώτη φορά? Με τον ίδιο τρόπο, στον καινούριο λογαριασμό adsense φτιάχνεις τις διαφημίσεις στις διαστάσεις που θέλεις και παίρνεις τον κώδικα για να τον βάλεις στο site σου.

Το Adblock το σωστό είναι να το βγάλεις εντελώς, όχι μόνο στο blog.