Maximus Brown ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας!Έχω μια Sony Android smart TV,μοντέλο του 2015 στην οποία έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή popcorn time σε μορφή τέτοια η οποία είναι συμβατή με τη συγκεκριμένη τηλεόραση . Ενώ στην αρχή όλα ήταν τέλεια και μπορούσα να απολαμβάνω ταινίες χωρίς κανένα πρόβλημα μετά από λίγες μέρες άρχισε να μου εμφανίζει το εξής μήνυμα κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή ή γενικά λίγο μετά το άνοιγμα της"Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο συνάντησε ένα σοβαρό σφάλμα . Το αρχείο βίντεο δεν ήταν δυνατόν να ανοίξει και/ή να αναπαραχθεί.Η μορφοποίηση δεν αναγνωρίστηκε." Έχω δοκιμάσει να κάνω κατάργηση εγκατάστασης της εφαρμογής και να την εγκαταστήσω από την αρχή ενώ έχω δοκιμάσει και άλλες εκδόσεις και το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί. Μέχρι και επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων έκανα της τηλεόρασης και ξεκίνηςα τα πάντα από την αρχή αλλά πάλι το πρόβλημα δεν λύθηκε! Δεν γνωρίζω αν το σφάλμα που προκύπτει οφείλεται σε μένα που ενδεχομένως να έχω κάνει κάποιο λάθος κατα λάθος όπως π.χ. να διέγραψα κάποιο αρχείο που να σχετίζεται με αυτό χωρίς να το θέλω ή αν είναι κάποιο πρόβλημα που αφορά την συγκεκριμένη εφαρμογή ή την τηλεόραση. Θα σας παρακαλούσα αν γνωρίζετε να με βοηθήσετε να επιλύσω το πρόβλημα ή τέλος πάντων να βρω τι φταίει!Ευχαριστώ πολύ έκτων προτέρων και συγχαρητήρια για τη βοήθεια που προσφέρεται στον κόσμο!

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Από τη στιγμή που έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και άρα έχει εγκατασταθεί πλήρως από την αρχή το πρόγραμμα, το πιθανότερο είναι πως έχει αλλάξει κάτι από την πλευρά του ίδιου του Popcorn Time, και άρα δεν είναι πλέον συμβατό με τη συγκεκριμένη τηλεόραση.

Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το περιβάλλον αυτής της τηλεόρασης, δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Ίσως βοηθήσει αν ψάξεις κάποια παλαιότερη έκδοση του Popcorn Time, σε περίπτωση που φταίει κάποιο update.

Maximus Brown απάντησε πριν 7 έτη

Οκ..κατάλαβα!Ευχαριστώ πολύ.Η τηλεοραση παρεπιπτοντως ειναι το μοντελο sony KD-49X8309C και η εφαρμογη ειναι η tv-armeabi-v7a-development-111.apk(εχω δοκιμασει και 1-2 παλαιοτερες οπως -83.apk) Αν γνωριζετε καποια ιστοσελιδα απο την οποια μπορω να βρω την εφαρμογη του popcorn time ωστε να ειναι συμβατη με την τηλεοραση μου(π.χ καποια αλλη ή παλια εκδοση)παρακαλω να μου δωσετε εναν συνδεσμο ωστε να δοκιμασω ή γενικά αν δεν βρίσκετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογή που μπορώ να έχω στην τηλεόραση μου και να παρακολουθώ online ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους αντίστοιχα όπως στο popcorn time ώστε να μην χρειάζεται να κανω διαδικασίες ώστε να προλάβω ταινίες μέσω άλλων συσκευών.Άλλωστε ο λόγος που επέλεξα android tv ειναι για να μπορω να κατεβαζω εφαρμογες οπως αυτη και να μπορω να βλεπω ταινιες μεσω της τηλεορασης.Και κατι τελευταιο.Θα ήθελα να επισημάνω ότι πριν επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της τηλεόρασης είχα κάνει καταλάθος μία διαγραφή δεδομένων κρυφής μνήμης. Βέβαια μου είχαν πει πως τα δεδομένα αυτά χρησιμεύουν απλά και μόνο στον ανοιγούν κάποιές εφαρμογές γρηγορότερα και πως αυτά θα επανέλθουν σε περίπτωση που επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις της τηλεόρασης οπότε πιστεύω πως αυτό δεν επεξε ρολο στο να δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα με την εφαρμογή του popcorn.Ετσι δεν είναι;Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια και ελπιζω να βρεθει μια λυση στο προβλημα!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δοκίμασε να βάλεις Kodi στην τηλεόρασή σου, και τα κατάλληλα add-ons.

Η διαγραφή της Cache είναι απίθανο να επηρέασε τη λειτουργία του προγράμματος.

Maximus Brown απάντησε πριν 7 έτη

Οκ θα το δοκιμασω..Σε ευχαριστω..Παντως εφοσον εκανα επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων της τηλεορασης και εγκατεστησα εκ νεου την εφαρμογη popcorn time δεν θα επανηλθαν ότι δεδομενα ενδεχομενως καταλαθος διεγραψα,δηλαδη τα δεδομενα κρυφης μνημης;Ή αυτα τα έχασα και δεν επαναφέρονται ξανά;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αυτά τα δεδομένα θα δημιουργηθούν πάλι μόνα τους όταν χρειαστούν από το σύστημα.

Sakis Patsis απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπερα. Εγω θελω να ρωτησω για το popcorn time το εξης. Ολα κομπλε στο κατεβασμα ταινιων και στην αναλυση αλλα το προβλημα ειναι οτι κανει κατι μικροδιακοπες. Τι φταιει και αν μπορειτε καποια λυση να μου προτεινετε. Ευχαριστω πολυ

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Σάκη
Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πρέπει να ανοίξεις δική σου ερώτηση. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν ειδοποιήσεις σε άλλους χρήστες.