George Koutsounis ρώτησε πριν 1 έτος

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΜ (ΖΤΕ Η1600) ΤΑ TP LINK ( TP LINK 4020p 3 συσκευες) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΙΖΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ. Π.Χ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟΥ ΜΟΝΤΕΜ 90MPs  ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 8MPs. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ,ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΣΤΙΣ ΣΥΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΝΑΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.( ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ TP LINK ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΜ) (WINDOWS 10).ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΨΟΓΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Γιώργο! Το πιο πιθανό που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποια ασυμβατότητα με το νέο router, αν και δεν θα έπρεπε, είναι universal. Έκανες δοκιμές σε διαφορετικές πρίζες; 

George Koutsounis απάντησε πριν 1 έτος

Έκανα δοκιμές σχεδόν σε όλες τις πρίζες. Μονο σε μία είχε κανονική ταχύτητα η οποία πρίζα ήταν στον ίδιο χώρο με το μόντεμ. Σε όλες τις άλλες ακόμα και σε αυτές που ήταν στον ίδιο χώρο με το μόντεμ (σαλόνι τραπεζαρία) τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά..... Ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Μήπως αγόρασες κάποια ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να επηρεάζει; Αναφέρομαι κυρίως κάποια απαιτητική συσκευή πχ πλυντήριο, κουζίνα, πιστολάκι, τοστιέρα κλπ. Δοκίμασε να αφαιρέσεις άλλες συσκευές από τις πρίζες και δες αν έχεις πάλι πρόβλημα. 

George Koutsounis απάντησε πριν 1 έτος

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Δεν αγόρασα κάτι. Ίσως να μην ταιριάζουν με το μόντεμ η να χάλασαν. Θα τα δοκιμάσω από βδομάδα σε άλλο σπίτι ( Έχω ένα μόντεμ από άλλο πάροχο αλλά δεν συγχρονίζει με την γραμμή)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Οπότε περιμένουμε να μας πεις νέα από εκείνη τη δοκιμή.