Καλησπέρα σας ,
Εγω έχω στα συστήματα μου αυτή την στιγμή τα wintows 10 enterprise LTSC και ξέρω ότι η υποστήριξη λήγει 14 Ιανουαρίου 2027 ! Αυτό ισχύει για έχω μπερδευτεί λίγο ! Μετά που θα λήξουν τι μπορώ να βάλω για να έχω υποστήριξη μέχρι το 2032 όπως αναφέρετε και σε ανά βίντεο που έχετε κάνει στο ytube ? Θα ήθελα μια εύκολη λύση χωρίς να κάνω bootable φλασάκι και εγκατάσταση από την αρχή ! Τι θα μπορούσα να κάνω ;
Καλησπέρα Δημήτρη! Τα Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 έχουν υποστήριξη έως το 2032.
Άρα τώρα μπορώ να μεινω με τα απλά LTSC ENTERPRISE και όταν λήξη το 2027 να τα ανανεώσω ; Επίσης πως τα ανανεώνω αλλάζω τον αριθμό κλειδί προϊόντος μέσα από τα wintows ?
Για αυτό σας ρωτάω γιατί δεν θέλω να αναβαθμίσω τώρα να βάλω IoT μόλις λήξει η υποστήριξη για την LTSC enterprise το 2027 14 Γενάρη ! Πώς να βάλω την IoT αφού ήδη τρέχω LTSC ENTERPRISE ?
Τωρα κατάλαβα ότι δεν έχεις την IoT έκδοση. Ναι, μπορείς να τα κρατήσεις μέχρι το 2027 και μετά να πας στα IoT για να έχεις υποστήριξη μέχρι το 2032. Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις απλά αλλαγή της έκδοση αλλάζοντας, αυτό γίνεται μόνο μεταξύ Home και Pro. Πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.
Ξέρετε που μπορώ να βρω το ISO της IoT έκδοσης έτσι ώστε να κάνω ένα bootable φλασάκι με το RUFUS ?
Μπορείς να το βρεις εδώ.
Ωραία δηλαδή κατεβάζω το ISO και μετα κανω ενα bootable usb stick ! Μετά εάν το BIOS ειναι παλαιου τύπου (Legacy ) θα πρέπει να βάλω στο rufus σε MBR διαμόρφωση ;
Επίσης κάτι άλλο ! Τώρα αυτή την στιγμή έχω την εκδοση : WINTOWS 10 LTSC ENTERPRISE ! Λέτε να μείνω σε αυτά μέχρι 14 ιανουαρίου 2027 που λήγει η υποστήριξη και μετα να βάλω την IoT ; Επίσης θα μου βγάλει κάποια ειδοποίηση ότι λήγουν τα 10 ltsc enterprise έχουν λήξει ; γιατι τωρα μου λέει οτι τα wintows 10 γενικά έχουν λήξει και πρέπει να κάνω αναβάθμιση στα 11 !
παρακαλώ απαντήστε μου σε όλες τις ερωτήσεις !
Ευχαριστώ θερμά !
Ναι, σωστή είναι η διαδικασία που αναφέρεις. Είτε μείνεις με αυτά που έχεις τώρα και αλλάξεις το 2027, είτε αλλάξεις τώρα, δεν αλλάζει κάτι. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, οπότε κάνε ότι σε βολεύει.
μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά αν θα εμφανιστεί κάποια ειδοποίηση καθώς δεν έχει γίνει ξανά για να έχω εμπειρία. Το πιο πιθανό είναι πως θα εμφανιστεί κάποια ειδοποίση στις ενημερώσεις.
Please login or Register to submit your answer



