Χρήστος ΔΞ απεφαν ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημερα σας η καλησπερα σας εχω το τροφοδοτικο της corsair vs 450 80 plus white το εχω σχεδον 4 χρονια, και εχω το εξης προβλημα οταν κουναω το καλωδιο του που ειναι συνδεδεμενο στην πριζα κλεινει αυτοματα μερικες φορες ακουγετε ενας θορυβος στην επαφη που κανει το καλωδιο με το τροφοδοτικο. Ειχα κανει αναβαθμισει και κρατησα το psu απο το παλιο μου build τα specs μου ειναι (ryzen 5 1600 af cpu, gpu radeon rx 5500 xt) ειναι οντως ανησυχητικος αυτο το προβλημα θα πρεπει να αλλαξω το τροφοδοτικο?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Χρήστο

Λογικά κάτι δεν κάνει καλή επαφή και όταν το ακουμπάς προκαλείται πρόβλημα. Δεν μπορείς να κάνεις κάποια επέμβαση στο τροφοδοτικό, οπότε καλό είναι να το αντικαταστήσεις. Προτίμησε το νέο να έχει πιστοποίηση Bronze και πάνω.

Χρήστος ΔΞ απεφαν απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπερα Θα μπορουσε να φταιει το καλωδιο και να το αντικαταστησω με καποιο αλλο η να παω σε κατι καλυτερο αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι bronze οταν το ειχα αγορασει γιατι το συγκεκριμενο μοντελο εβγαινε bronze και τωρα ειναι white...330 watt σε πληρη ισχυ ειναι παραπανω απο 50% θα ηταν προτιμοτερο να παω για παραπανω watt η τα 450 ειναι καλα? σας ευχαριστω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν είναι αφαιρυούμενο καλώδιο, τότε μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο. Αν δεν είναι, μην δοκιμάσεις να κάνεις κάποια πατέντα.

Η πιστοποίηση δεν αλλάζει. Αν τώρα είναι White, πάντα White ήταν. Τα 450 watt είναι αρκετά για τη σύνθεση σου.