Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠρογ΄ραμματα εκκίνησης, επαναφορά…!
Στάσου Μύγδαλα ρώτησε πριν 2 έτη
Καλησπέρα... έχω κάνει μια βλακεία και έχω πειράξει τις ρυθμίσεις (services.msc) , πολλά προγράμματα και πολλά πράγματα δεν δουλεύουν σωστά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμιστούν οι εφαρμογές  όπως ήταν αρχικά προεπιλεγμένες στο PC ;;; σ.σ.Δεν ήθελα να κάνω format π.χ. στο pc, μόνο αυτά αν μπορέσω να ξαναρυθμίσω . Ευχαριστώ!
3 Απαντήσεις
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιος αυτοματοποιημένος τρόπος για να γυρίσουν τα πάντα στην default κατάσταση τους. Μήπως έτυχε και είχες κρατήσει κάποιο backup; Τι ακριβώς αλλαγές έκανες;

Στάσου Μύγδαλα απάντησε πριν 2 έτη
Αν θυμόμουν ωραία θά'ταν . Δυστυχώς δεν θυμάμαι και δεν ξέρω τί να κάνω. Π.χ. , ένα απ'τα προβλήματα που μου βγαίνει, είναι σε επεξεργασία βίντεο, να πατάω προεπισκόπηση λ.χ. , να ακούγεται ο ήχος άλλα όχι η εικόνα. Το έχω χιλιοκατεβάσει ξανά και ξανά, και δεν ευθύνεται το πρόγραμμα. 
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Μερικά προγράμμα επιτρέπουν να τα κάνεις επιδιόρθωση, οπότε μπορείς να δεις αν υπάρχει τέτοια επιλογή στα προγράμμα που χρησιμοποιείς.

Αν υπάρχει τέτοια επιλογή, όταν πας να κάνεις απεγκατάσταση θα εμφανιστούν δύο επιλογές, μια για απεγκατάσταση και μια για επιδιόρθωση.