Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΠροταση pc build για δουλεια χρημαριστηριου με 4 οθονες
Kostas Τsilkosidis ρώτησε πριν 3 έτη

Ενδιαφερομαι να χτισω το πρωτο pc μου και να το χρησιμοποιησω για δουλεια χρηματιστηριου - θα εχω πολλαπλα παραθυρα ανοιχτα ταυτοχρονα σε 4 οθονες. To ιδανικο budget ειναι £750 - £850 (μενω στην Σκωτια). Θεωρειτε οτι η συνθεση AMD 850 - 950 ευρω για τον Ιανουαριο 2021 ειναι ιδανικη η θα αλλαζατε κατι στην συνθεση απο την στιγμη που δεν παιζω παιχνιδια?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Κώστα, ναι μια χαρά είναι η σύνθεση αυτή, από τη στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το gaming, μπορείς να επιλέξεις και μία φθηνότερη κάρτα γραφικών, αρκεί να έχεις τις απαιτούμενες θύρες για τις οθόνες που σε ενδιαφέρει...

Kostas Τsilkosidis απάντησε πριν 3 έτη

Γεια σου Γιωργο,
επειδη αυτη την στιγμη δουλευω απο ενα λαπτοπ, εχω ενα docking station και συνδεω τις οθονες εκει. Θα μπορω να συνδεσω τις οθονες στον πυργο η θα χρειαστω παλι docking station?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Εάν η κάρτα γραφικών σου υποστηρίζει τόσες οθόνες, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα..δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη σε συνεργαζόμενο κατάστημα για να σου προτείνω μία συγκεκριμένη, δεν χρειάζεται να πας σε μία gtx 1660, και άλλες όπως μία rx 5500 θα σου κάνει, αρκεί να έχει 4 θύρες, αλλά και να υποστηρίζει Multiview 4.