Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα έντασης σε win10Pro Ver:20H2
DoctorPc Intelligence ρώτησε πριν 3 έτη

Βλέποντας βίντεο στο youtube μέσω firefox(Last version) συνάντησα για πρώτη φορά το εξής πρόβλημα: Ξαφνικά ανέβηκε η ένταση στα ηχεία για 2-3 δεύτερα και ξανά έπεσε χωρίς να έχει πειραχτεί η ροδέλα έντασης από το 5.1 ηχοσύστημα που έχω αλλά ούτε και στο icon tray κάτω δεξιά. Το έψαξα σε ξένα forum καθώς και στην microsoft χωρίς αποτέλεσμα. Να σημειωθεί πως το πρόβλημα προέκυψε όταν κατέβασα απο της microsoft το site το εργαλείο για το win update, και αναβάθμισα στην τελευταία version(20H2). Έκανα κατάργηση τους drivers της realtek και έβαλα του πιο πρόσφατους αλλά τίποτα. Ξανά γύρισα σε παλιότερη έκδοση, πάλι τίποτα. Πήγα για επαναφορά συστήματος αλλά δε βρήκα(για αδιευκρίνιστο λόγο) κάποιο σημείο επαναφοράς και έτσι το παράτησα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στις realrek κάρτες με τις τελευταίες αναβαθμίσεις των win 10 υπάρχει πρόβλημα και ότι το αντιμετωπίζουν πολλοί χωρίς να υπάρχει κάποια μόνιμη λύση. Και επειδή έχω έναν σκασμό προγράμματα και virtual machine, θέλω να αποφύγω τη λύση του format έστω προς το παρόν. Υπάρχει κάποια λύση που να γνωρίζετε εσείς να δουλεύει?? Δέν ακούω και το ψηλώνω και ξαφνικά ψηλώνει από μόνο του και με κουφαίνει και αυτομάτως ξανά χαμηλώνει. Το κάνει σίγουρα καμιά 15αριά φορές και μετά σταματάει για κάμποσο και ξανά αρχίζει όταν συνεχίζω. Υπάρχουν βέβαια και φορές που δεν το κάνει καθόλου ή το κάνει 2-3 και σταματάει. Δεν ξέρω.. αρχίζει να με τρελαίνει η όλη φάση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

3 Απαντήσεις

Mike Gargalianos απάντησε πριν 3 έτη

Γεια σου φίλε, και εγω μετά το update με το 20h2 και εγω είχα θέματα με τον ήχο και πιο συγκεκριμένα εμένα ο ήχος είχε πέσει πάρα πολυ σε σημείο που ούτε τα foot steps δεν άκουγα.. Εγώ προσωπικά έκανα αποκατάσταση σε προηγούμενη έκδοση...εμενα τα Windows είχαν ήδη σημείο επαναφοράς με αποτέλεσμα να παω σε αυτό.. Και εμένα ήταν η πρώτη φορά που έκανα και φοβήθηκα αρκετά.. Έπειτα επειδή είχα ακόμα μικρά θέματακια με τον ήχο, αγόρασα καινούρια ακουστικά επειδή μου είχαν χαλάσει τα προηγούμενα και συγκεκριμένα από ryzen πήγα σε sound blasterx h7 tournament edition και ξαφνικά ο ήχος έγινε τέρμα καλός και πλέον έχω το pc στο 50% και άκου πολύ δυνατά....Πλεον δεν κάνω Windows  updates και ας είναι παλιά. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως. Καλή σου συνέχεια και εύχομαι να διορθωθεί το θέμα σου γιατί σε καταλαβαίνω! 

Mike Gargalianos απάντησε πριν 3 έτη

Εμένα η αποκατάσταση βοήθησε, πέρα από τα κάποια θέματα που ακόμα είχε.. Δεν ξέρω όμως τον λόγο για τον οποίο δεν σου είχε σημείο επαναφοράς.... 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα και από εμένα

Όπως είπε και ο Μιχάλης, η καλύετρη λύση είναι η επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση.

Από τη στιγμή που είναι γνωστό bug των Windows, η δοκιμή διαφορών εκδόσεων του driver δεν νομίζω να αλλάξουν κάτι.

Πέρα από την επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση, μένει το format ή επαναφορά με διαγραφή των δεδομένων σου.