Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα κατά την εγκατάσταση των Windows 10 σε υπολογιστή ME WINDOWS 7
Ioannis Gkotsinos ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας.
Είχα στον υπολογιστή μου ενεργοποιημένα από cd αναβάθμισης τα windows 7, και έκανα αναβάθμιση σε windows 10 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δυστυχώς εχθές από λάθος κατά το άνοιγμα του υπολογιστή επέλεξα recovery manager και επανήλθε στην αρχική του εργοστασιακή του κατάσταση με windows vista. Ωστόσο έβαλα ξανά το cd των windows 7 , και δυστυχώς το κλειδί ενεργοποίησης που αναγράφεται στην θήκη του cd μου λέει ότι δεν ισχύει πλέον , με αποτέλεσμα να μου λέει ότι έχω πέσει θύμα λαθρεμπορίας και ότι έχω παράνομο λογισμικό , και το χειρότερο δεν μου κάνει πλέον αναβάθμιση στα windows 10 , με το πρόγραμμα MediaCreationTool21H1 , διότι μου λέει ότι δεν έχω ενεργοποιημένα τα windows 7.
Το Keys Worlds δεν μου δίνει επιλογή για αγορά κλειδιού windows 7 & για τα windows 10 , που δίνει , & προτείνετε κι εσείς , μου λέει ότι θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα τα windows 7 , Η να κάνω καθαρή εγκατάσταση ? Αυτό δεν το γνωρίζω να το κάνω.
Κάποια άλλη λύση ?
Παρακαλώ τα φώτα σας.
Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με Εκτίμηση.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιάννη
Για αρχή, δοκίμασε να εγκαταστήσεις απευθείας τα Windows 10. Ίσως η άδεια να έχει συνδεθεί με τη μητρική σου ή το account σου και να γίνει κανονικά αυτόματη ενεργοποίηση. 

Ioannis Gkotsinos απάντησε πριν 2 έτη

Γιώργο σε ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου.
Προσπαθώ ήδη με το MediaCreationTool.bat-main , και επιλέγω το 21Η2 και όχι το 11 , σε auto usb για καθαρή εγκατάσταση και είδομεν....

Ioannis Gkotsinos απάντησε πριν 2 έτη

Δυστυχώς πάλι τα ίδια.
Μου ζητάει το κλειδί , των 7 το οποίο δεν λειτουργεί.
Δεν ξέρω τι να κάνω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Μια λύση είναι να βάλεις πειρατικά Windows 7 και να κάνεις αναβάθμιση ξανά. Η αναβάθμιση γίνεται κανονικά. Απλά δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε στο που θα βρεις πειρατικά Windows 7.

Ioannis Gkotsinos απάντησε πριν 2 έτη

ο.κ Γιώργο , έκανα ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου , όπως μου έδινε αυτή την επιλογή και ενεργοποιήθηκαν κανονικά τα 7αρια.
Ωστόσο δεν ξέρω αν πρέπει να προχωρήσω σε ενεργοποίηση τώρα των 10 , μήπως μου ξαναζητήσει το κλειδί μου που δεν ισχύει. Αν και λογικά αφού είναι ενεργοποιημένα προφανώς δεν θα μου ζητήσει.
Θα το σκεφτώ γιατί και τα 7αρια πλέον δεν υποστηρίζονται , αλλά και τα 10αρια , είναι πιο βαριά θα έλεγα.
Όπως και να΄χει ευχαριστώ πολύ.
Θα επανέλθω για οτι νεότερο.
Καλό βράδυ.