Αντωνης Ραδιτσης ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με εξωτερικό σκληρό δίσκο.λοιπον από τότε που χρησιμοποιώ windows 10 ο εξωτερικός σκληρός αποσυνδέεται οταν τον αφήσω και δεν τον χρησιμοποιώ μετα απο λιγα λεπτα.στα αλλα windows εμπαινε σε κατασταση αναμονης.υπαρχι λυση να μην αποσυνδεεται?ευχαριστω.

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα!!!

Θα πας στον πίνακα ελέγχου-->Υλικό και ήχος-->Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου-->Αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους-->ρυθμίσεις usb-->ρυθμίσεις επιλεκτικής αναστολής λειτουργίας USB-->Απενεργοποίηση.

Αντωνης Ραδιτσης απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστω για την αναλυτικη απάντηση.τελευταια φορα πήγα στην επιλογή σκληρος δίσκος και πατησα απενεργοποιηση.μαλλον ειναι ο εσωτερικός που εννοει

Αντωνης Ραδιτσης απάντησε πριν 8 έτη

Μπα τελικα με πετα παλι. Πίνακας ελέγχου-,Υλικο και ηχος-επιλογες παροχης ενεργειας-υψηλες επιδοσεις-αλλαγη ρυθμισεων παροχης για προχ. και απενεργοποιησα αυτα που ειπες.να πατησω κάτι άλλο?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αν δεν δούλεψε έτσι, θα πάτε στην διαχείριση συσκευών (πατάτε στην αναζήτηση διαχείριση συσκευών με τόνους)-->συσκευές διασύνδεση χρήστη-->θα επιλέξετε την συσκευή που θέλετε-->δεξί κλικ-->ιδιότητες-->διαχείριση ενέργειας και θα βγάλετε το τικ από την επιλογή "να επιτρέπετε η απενεργοποίηση της συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας".

Αντωνης Ραδιτσης απάντησε πριν 8 έτη

Ειναι δυνατον να μην δουλεψε και αυτο ρε συ? Υπαρχει αλλος τρόπος η φταιει ο δισκος?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δεν φταίει ο δίσκος, απλά οι θύρες usb 3.0 είναι ρυθμισμένες να σταματάν την τροφοδοσία όταν μπαίνουν σε αναμονή.

Δεν κατάφερα να βρω κάποια άλλη σχετική ρύθμιση. Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις του BIOS, μήπως υπάρχει κάτι εκεί.

Αν δεν σε πειράζει να πέσει λίγο η ταχύτητα μεταφοράς, σύνδεσε τον δίσκο σε μια θύρα usb 2.0, αν έχει ο υπολογιστής σου.

Αντωνης Ραδιτσης απάντησε πριν 8 έτη

Το ελυσα φιλτατε.υπαρχει αλλη μια επιλογη να βγαλεις το τικ