Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠρόβλημα με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης σε android
Giwrgos Seretis ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα.Χρησιμοποιώ το Xiaomi Redmi 9 στην έκδοση των 32GB εσωτερικής μνήμης.Η δεσμευμένη μνήμη είναι περίπου στο 90% χωρίς να γνωρίζω όμως που οφείλεται ένα μεγάλο μέρος της δεσμευμένης μνήμης.Σύμφωνα με ένα γράφημα κατανομής μνήμης που βλέπω ,11GB χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα,7GB δεσμεύουν οι διάφορες εφαρμογές μου,600mb περίπου είναι κάποιες φωτογραφίες,βίντεο και pdf.11GB περιγράφονται ως "άλλο" και δεν καταλαβαίνω τι είδους αρχεία εννοεί,καθώς ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι σχετικό που μπορεί να δικαιολογήσει τόσο μεγάλη δέσμευση χώρου.
Μπορώ να κάνω κάτι ώστε εντοπίσω που οφείλεται αυτό;Δοκίμασα το CCleaner όμως δεν διέγραψε κάτι παραπάνω από μνήμη cache.

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, η αλήθεια είναι ότι 32gb για τις σημερινές απαιτήσεις είναι ελάχιστος χώρος..το "άλλο" πιθανών να είναι αρχεία του συστήματος..ρίξε μία ματιά και εδώ. Ίσως όμως, η καλύτερη λύση είναι να προχωρήσεις σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έτσι ώστε να ανανεωθεί ξανά ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης της συσκευής σου.

Giwrgos Seretis απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα και πάλι.Έκανα την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (αφού πρώτα διέγραψα κάποια κατεβασμένα επεισόδια σειρών από το Netflix που δέσμευαν ένα 2-3% της εσωτερικής μνήμης).Μετά την επαναφορά,κατέβασα ξανά όλες τις εφαρμογές και επανέφερα στην εσωτερική μνήμη τα ίδια αρχεία που υπήρχαν και πριν εκεί.Από το 87% δεσμευμένης μνήμης αυτή τη στιγμή η συσκευή βρίσκεται στο 37%,χωρίς να καταλαβαίνω πως συνέβη αυτό είναι η αλήθεια,αν και μικρή σημασία έχει.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Καλή συνέχεια!