Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠρόβλημα με λογαριασμό Instagram
man0s ρώτησε πριν 3 έτη

Μία μέρα ξαφνικά το Instagram χωρίς προειδοποίηση μου απενεργοποίησε τον λογαριασμό επειδή "παραβίασα τους όρους". Το έχουν πάθει πολλοί γνωστοί μου, αλλά εν τέλει τον πήραν πίσω. Μου ζητάει τα στοιχεία μου, τα δίνω μου λέει ότι πρέπει να περιμένω 24 ώρες.

24 ώρες αργότερα προσπαθώ να συνδεθώ και μου λέει ότι τον έχουν απενεργοποιήσει και ότι μπορώ να κάνω ένσταση. Πάω να κάνω ένσταση και μου έχει μία φόρμα. Συμπληρώνω τα στοιχεία μου σωστά και πατάω να τη στείλω. Μου βγάζει ότι έχω βάλει άκυρο username. Δοκίμασα τα πάντα, από link μέχρι παλιά ονόματα. Να σημειωθεί ότι ο λογαριασμός αντί για το username βγάζει Instagram User και έχει αφαιρέσει όλες τις δημοσιεύσεις μου και την εικόνα προφίλ μου.

Τί πρέπει να κάνω για να πάρω πίσω τον λογαριασμό μου; Δεν έχω παραβιάσει τους όρους, είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για λάθος.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Μάνο

Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη. Η μόνο επιλογή είναι να δοκιμάσεις μετά από κάποιες ώρες να συμπληρώσεις ξανά τη φόρμα για την ένσταση.

man0s απάντησε πριν 3 έτη

Ξέρετε τί μπορεί να ευθύνεται που δεν βρίσκουν το όνομα του λογαριασμού μου; Δοκίμασα να βάλω και στοιχεία ενός λογαριασμού που έχω ακόμα ανοικτό και ακόμα το ίδιο βγάζει. Τουλάχιστον αν τον χάσω θέλω να μάθω τον λόγο, επειδή τον είχα σαν χόμπι και είχα αρκετούς ακολούθους.

man0s απάντησε πριν 3 έτη

Έγραψα το πρόβλημά μου στο Facebook For Business στο Messenger και μου είπαν ότι θα μου απαντήσουν

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Σου εμφανίζεται επιλογή για το Facebook For Business σε απλά λογαριασμό χρήστη; Περίεργο. Όσο αφορά το γιατί δεν δέχεται το όνομα του account σου, δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση.

Angelos Chantzigiannis απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα,
επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, βγάλατε κάποια άκρη?
 
Ευχαριστώ