Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠρόβλημα με Google Chrome + Πώς να παίξω Android Games στο PC
Σοφία Ταβουλάρη ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας,

Έχω δύο προβλήματα στον υπολογιστή μου.
Το πρώτο σχετίζεται με τον Google Chrome. Εδώ και δύο βδομάδες ξεκίνησε το εξής πρόβλημα. Όταν παίζω παιχνίδια στο Facebook όπως Happy Acres κτλ., το πλαίσιο του Google Chrome παγώνει, ο κέρσορας βγάζει έναν μπλε κύκλο σαν να σκέφτεται και μου λέει το εξής μήνυμα 'Ο Google Chrome δεν αποκρίνεται'.
Καθάρισα τα Cookies, έχω μόνο δύο επεκτάσεις 'Happy Acres Flash Helper' και 'uBlock Origin' , και ο Chrome είναι στην τελευταία έκδοση 93.0.4577.63 (Επίσημη Έκδοση) (64bit). Δοκίμασα και το CCleaner αλλά πάλι τα ίδια.

Τώρα στο δεύτερο πρόβλημα... Θέλω να κατεβάσω Android Apps (συγκεκριμένα παιχνίδια Android όπως Matchington Mansion etc) και να τα παίξω στον pc μου. Το πρόβλημα είναι ότι οι emulators έχουν θέματα με το pc μου (πχ bluestacks κολλάει πολύ, ο nox player κολλάει στην εκκίνηση 99% ενώ ο memu player βγάζει σφάλματα όπως Memu App Player stopped working κτλ.).
Τι μπορώ να κάνω για να παίξω τα παιχνίδια αυτά στο pc μου? Γιατί δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις των emulators με τα graphics αλλά τίποτα.
Επειδή δεν είναι και πολύ γρήγορος, έχετε να μου προτείνεται κανένα ελαφρύ πρόγραμμα (emulator) ώστε να παίξω Android Games στο Pc μου?

Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά του laptop μου:
Windows 7 Home Premium (Service Pack 1) 64bit
Επεξεργαστής->Intel Core i5 CPU (2.53GHz)
RAM->4GB (3,80GB είναι δυνατή η χρήση)

Εικονική μνήμη
Ελάχιστο Επιτρεπόμενο->16ΜΒ
Προτείνεται->5839MB
Τρέχον Μέγεθος->3893MB

Οπότε με τα χαρακτηριστικά αυτά που έχει το Pc μου, που οφείλονται τα κολλήματα αυτά?

Με εκτίμηση,
Σοφία Τ.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Σοφία, όσον αφορά το πρώτο πρόβλημα που αναφέρεις..δοκίμασες και με άλλο browser πέραν από τον chrome? Για το δεύτερο θέμα που αναφέρεις, νομίζω ότι η καλύτερη λύση για να έχεις android εφαρμογές στον υπολογιστή σου είναι το bluestacks..από τη στιγμή που έχεις προβλήματα, μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες λύσεις όπως περιγράφουμε στον οδηγό μας..εάν και πάλι τα προβλήματα συνεχίζουν τότε ίσως είναι καλό να κάνεις ένα format ή να προχωρήσεις σε αγορά ενός ισχυρότερου συστήματος..