man0s ρώτησε πριν 4 έτη

Χρησιμοποιώ το Kodi για να βλέπω αθλήματα και ταινίες, το έχω στο κινητό, το τάμπλετ, το λάπτοπ και τον υπολογιστή μου. Έχω τα εξής πρόσθετα : Mirrorv2, Sportowa TV, Rising Tides, Crew. Στον υπολογιστή, όλα με εξαίρεση το Rising Tides, έχουν ένα πρόβλημα, κάθε φορά που πατάω να παίξω ένα λινκ, μου λένε Check The Log For More Information, δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν πιάνουν, κάτι καθαριστικά δεν ανοίγουν για τον ίδιον λόγο, αυτό θυμάμαι γίνεται από την αρχή. Η διαφορά που έχει το πρόσθετο που δεν κρασάρει είναι πως είναι http και όχι https. Τί πρέπει να κάνω;

4 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 4 έτη

Πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις που τυχόν εκκρεμούν, και ιδίως στα πρόσθετα που αστοχούν, να πατήσεις την σχετική ένδειξη ακόμα κι αν δεν υπάρχει έκδοση για ενημέρωση. Μερικές φορές αυτό επανεγκαθιστά κατεστραμμένα αρχεία και διορθώνει τυχαία προβλήματα. Εφόσον τα έχεις κάνει, και έχεις ελέγξει αν η ημερομηνία και η ώρα στο PC έχουν ρυθμιστεί σωστά, και έχεις κάνει τον μεμονωμένο καθαρισμό των addon που δεν λειτουργούν, μέσα από τα tools του καθενός (clear all), και το πρόβλημα συνεχίζεται, τότε πρέπει να καταργήσεις τα αποθετήρια και πρόσθετα που σου εμφανίζουν το πρόβλημα και να τα εγκαταστήσεις  ξανά από την αρχή μέσα στο Kodi. Αν και πάλι δεν λυθεί, και έχεις προνοήσει να κρατάς τακτικά backup, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να επαναφέρεις κάποιο που σου λειτουργούσε καλά στο πρόσφατο παρελθόν, ή να δοκιμάσεις την κλωνοποίηση από κάποιο kodi που σου λειτουργεί καλά στις αλλες συσκευές.
www.pcsteps.gr/320543-κλωνοποίηση-kodi-μεταφορά-περιεχομένου/

man0s απάντησε πριν 4 έτη

Τα έχω δοκιμάσει όλα εκτός της κλωνοποίησης. Μέχρι και το απεγκατέστησα, διέγραψα τα app data και πάλι το ίδιο. Τώρα δοκιμάζω την κλωνοποίηση και θα σας πω τα αποτελέσματα.

man0s απάντησε πριν 4 έτη

Πριν κάνω κλωνοποίηση δοκίμασα να ανοίξω τα πρόσθετα από το λάπτοπ και δεν δούλευαν, στο λάπτοπ έχω κυρίως Linux, εκεί δουλεύουν.
 

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 4 έτη

Εφόσον έχεις κάνει ήδη κατάργηση του Kodi στο PC και εγκατάσταση από την αρχή σε όλα τα πρόσθετα και δεν το διορθώνει το πρόβλημα σε δυο Windows PC, μάλλον έχεις φάκελο χρήστη στα ελληνικά και πρέπει να το αλλάξεις σε λατινικά.
www.pcsteps.gr/258119-φάκελος-χρήστη-στα-windows-ελληνικά/
Πάντως, το Crew είναι πλήρως ενεργό πρόσθετο και δεν έχει απολύτως κανένα θέμα, σε αντίθεση με τα Mirrorv2, Sportowa TV που έχουν κάποια ζητήματα. Αν έχεις φάκελο χρήστη στα λατινικά στο Windows PC, δοκίμασε και άλλα πρόσθετα όπως το Tempest, Numbers, Venom, αλλά και το Marauder που είναι παρόμοιο με το Crew και βρίσκεται ήδη μέσα στο Crew repo που έχεις εγκατεστημένο.