Αποστόλης Κουρουλής ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα!! Έχω στην κατοχή μου ένα Fujitsu Lifebook P702 με i5-3320M, 8GB Ram και 240GB SSD. Έχω εγκαταστήσει windows 11 με τον τρόπο που δείχνουν στο pcsteps για τα μη υποστηριζόμενα (μέσω εργαλείου GitHub) και μετά από ένα μήνα έχω δύο προβλήματα: 1) δεν μπορεί να ανοίξει το Bluetooth από το συγκεκριμένο λαπτοπ (όσο έχω τα εντεκάρια). Όταν το αγορασα ως refurbished τον Οκτώβριο του 2020 με win 10, λειτουργούσε κανονικά το bluetooth και δεν είχα κανένα θέμα. 2) Δεν μπορεί να εκτυπώσει έγχρωμη φωτοτυπία. Όταν είχε τα δεκαρια δεν υπηρχε κανενα θεμα και εδώ. Μέσα στον ένα μήνα που έχω τα 11αρια, δε χρειάστηκε να εκτυπώσω εγχρωμη. Μου χρειαστηκε σημερα και αρνιοταν να εκτυπωθει εγχρωμη. Παρόλα αυτά, εγώ άλλαξα μελάνια, το δοκιμασα και από άλλα προγράμματα (Adobe Acrobat, word 2019, HP Smart) που είχε το λάπτοπ. Μεχρι και βουντου εκανα, διοτι μου χρειαζεται αυτες τις μερες το εγχρωμο. Τι μου προτεινετε να κανω;;;

2 Απαντήσεις

Αποστόλης Κουρουλής απάντησε πριν 2 έτη

Να αναφέρω οτι ο εκτυπωτης ειναι ο Hp Deskjet Ink Advantage 3835

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Αποστόλη...το πιο πιθανόν είναι ότι φταίνε τα Windows 11..ακόμα έχουν αρκετά bugs σε συνδυασμό με το laptop σου που δεν είναι καινούργιο..
Αρχικά έλεγξε εάν στη διαχείριση συσκευών εντοπίζει το Bluetooth..διαφορετικά ψάξε στο site του κατασκευαστή του laptop εάν υπάρχει κάποιος σχετικός driver...Τώρα όσον αφορά τον εκτυπωτή, μήπως έχεις ορίσει μέσα από τις ιδιότητες (Συσκευές και Εκτυπωτές) να τυπώνει μόνο μαυρόασπρα? Δοκίμασες και με άλλη συσκευή να δεις εάν όντως τυπώνει κανονικά? Δοκίμασε και με το κινητό σου να βεβαιωθείς...Ίσως να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να γυρίσεις ξανά στα 10..