Giwrgos Seretis ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα παρέλαβα το νέο μου λάπτοπ και του εγκατέστησα τα Windows 10 Pro,υπήρξαν όμως δύο προβλήματα:1)αφού άφησα την εγκατάσταση να γίνεται και έκανα κάποιες άλλες δουλειές,μετά από λίγο επέστρεψα και η εγκατάσταση είχε ολοκληρωθεί και βρισκόμουν στην αρχική σελίδα,αλλά εγώ νόμιζα πως προέκυψε κάποιο πρόβλημα και επανέλαβα την εγκατάσταση(genious).Τώρα λοιπόν έχει δημιουργηθεί ο φάκελος Windows(17.6GB)και ο φάκελος Windows.old(14.7GB).Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν απλά σβήσω τον φάκελο Windows.old ώστε να απελευθερώσω χώρο;2)Η dedicated RAM είναι στο 7,4.Είναι φυσιολογικό αυτό ή μπορώ να έχω και περισσότερη;Ευχαριστώ.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Γιώργο

Ο φάκελος Windows.old υπάρχει σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ανάκτηση και διαγράφεται αυτόματα μετά από κάποιες μέρες. Μπορείς να τον διαγράψεις χειροκίνητα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ.

Όσο αφορά την RAM, αν έχεις ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή, η υπόλοιπη μνήμη δεσμεύεται από αυτά. Μπορείς να μειώσεις τη δεσμευμένη μνήμη από το BIOS, αλλά δεν θα το πρότεινα.