KGee Homie ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα και πάλι.
Θέλω να συνδέσω το ρουτερ μου και μια IP camera με ένα Powerbank. Έχω ένα Romoss Solo 6 αλλα πρέπει κάθε φορα να πατάω το κουμπι για να φορτίσει μια συσκευή. Ψάχνω ένα δοκιμασμένο powerbank  που να μπορώ να το έχω συνεχώς στην παροχή και να λειτουργήσει σαν ένα είδος ups. Δεχτές ολες οι προτάσεις :P

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα φίλε μου

Υπάρχουν μικρά UPS ακριβώς για τέτοιες δουλειές (κάτι σαν αυτό), οπότε δεν βρίσκω λόγο να κάνεις την πατέντα με το powerbank.

KGee Homie απάντησε πριν 3 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.
Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη πρόταση ειναι οτι πρέπει να εχω τέτοιο ανταπρτορα για το ρουτερ και ενα για την κάμερα. Επίσης η διάρκεια μπαταρίας ειναι σχετικά μικρή. Με το powerbank και μεγαλύτερη αυτονομία μπορώ να πετύχω, με αρκετά μικρότερο κόστος και δεν θα μπλέξω με πρίζες.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Θεωρητικά αν μια συσκευή τραβάει ρεύμα συνεχώς, το powerbank δεν διακόπτει την παροχή. Δεν είναι όπως ένα κινητό, που θα γεμίσει κάποια στιγμή και δεν θα χρειάζεται άλλο ρεύμα.

Οπότε, οποιδήποτε powerbank θεωρητικά θα σε κάλυπτε. Προσωπικά θα πήγαινα σε κάποιο της Xiaomi. Υπάρχουν πολλά ανάλογα το budget σου και τη χωρητικότητα που θες.

KGee Homie απάντησε πριν 3 έτη

ok καλώς... Ευχαριστώ πολύ και πάλι
Καλή συνέχεια!!!