Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠως μπορω να συνδέσω ενσύρματα το lenovo tab M10 (3rd gen) με προτζέκτορα ενσύρματα;
Vivi Daka ρώτησε πριν 2 έτη

Η μητέρα μου είναι καθηγήτρια, είχε λοιπόν voucher ψηφιακής μέριμνας και μετά από μια μικρή έρευνα των tablet που προσφέρουν τα καταστήματα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα την προέτρεψα να αγοράσει το tab στον τίτλο. Στο σχολείο Wifi δεν παίζει και ενώ αγόρασα αντάπτορα που βγάζει από usb-c σε usb, hdmi και usb-c και δοκίμασα και hdmi καλώδιο να συνδέσω το tablet με την τηλεόραση διαπίστωσα ότι δεν δίνει σήμα... Ψάχνω, διαβάζω αλλά έχω πονοκεφαλιάσει.. Έχει κάνεις κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα; Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάτι που να μπορώ να κατεβάσω; Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα! Πολύ συγκεκριμένες συσκευές υποστηρίζουν έξοδο εικόνας από τη USB. Αν δεν λειτουργεί, σημαίνει πως δεν υποστηρίζεται. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση για ενσύρματη σύνδεση. Αν ο προτζέκτορας υποστηρίζει μετάδοση μέσω wifi, μπορεί να πάρει ένα 5G routerακι και να φτιάχνει δίκτυο με αυτό για να συνδεθεί το tablet και ο προτζέκτορας.