Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠως μπορώ να διαπιστώσω αν, στο service, μου άλλαξαν τα ηχεία του λαπτοπ.
Costa Jango Tzovla ρώτησε πριν 6 μήνες

HP Laptop, αγορασμένο πριν 2 χρόνια και δεν είχε ανοιχτεί ποτέ, το πήγα για πρώτη φορά για service (αλλαγή σκληρού, εσωτερικό καθάρισμα) σε τοπικό κατάστημα και όταν το πήρα σπίτι διαπίστωσα οτι τα διπλά ηχεία του ακούγονταν εντελώς διαφορετικά απο πριν (σαφώς χείριστος και λιγότερο ποιοτικός ήχος). Υπάρχει τρόπος αν το ανοίξω να διαπιστώσω αν μου άλλαξαν τα ηχεία του λαπτοπ και έβαλαν άλλα? Η απάντηση τους ήταν οτι μάλλον "απομαγνητίστηκαν".  Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα, όντως αυτό που αναφέρεις είναι περίεργο, όπως επίσης και η απάντηση που σου έδωσαν. Ο μόνος τρόπος για να το διαπιστώσεις είναι εάν ανοίξεις τον υπολογιστή και βρεις κάποια σημάδια στην περιοχή των ηχείων που να δείχνουν πιθανή παρέμβαση. Δεν νομίζω όμως ότι κάτι τέτοιο θα σε οδηγήσει πουθενά. Μήπως λείπει κάποιος driver για τον ήχο? Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό.

 

Costa Jango Tzovla απάντησε πριν 6 μήνες

Πιθανολογείς οτι κατά το format που έγινε, κάποιος driver να παραβλέφθηκε ή να μην εγκαταστάθηκε? Θα το δοκιμάσω αυτό που μου πρότεινες και φυσικά θα το ανοίξω το κουτί να δω μήπως υπάρχει κάποιο σημάδι παρέμβασης. Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σου, μου επιτρέπεις να επανέλθω στο θέμα αν χρειαστώ κάτι επιπλέον? 

Costa Jango Tzovla απάντησε πριν 6 μήνες

Το εγκατέστησα το πρόγραμμα σου, αλλά ακούγονται τόσο χαμηλά τα ηχεία (μετά το σερβις), που πραγματικά δεν μπορώ να διακρίνω τις δυνατότητές του. Μουσική που ακούγονταν αξιοπρεπέστατα, τώρα ακούγεται χαμηλά και σαν μέσα απο βαρέλι....

Costa Jango Tzovla απάντησε πριν 6 μήνες

update : κατέβασα απο την σελίδα της HP τους drivers για το μοντέλο μου και πλέον ο ήχος επανήλθε στα παλιά καλά του επίπεδα, δλδ άψογος και stereo (μου εγκατέστησε το dts). H διαφορά είναι τεράστια!! Σε ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξή σου!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Να είσαι καλά.