Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠως μπορώ να μπω στο ίνσταγκραμ;
Γωγω Π. ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα ειλικρινά τη βοήθεια σας έχω δοκιμάσει τα πάντα. Από προχθες προσπαθώ να μπω στον λογαριασμό μου στο ινσταγκραμ και δεν μπορώ. Πρέπει να συνδέθηκα και να αποσυνδέθηκα αρκετές φορές από δυο συσκευές ταυτόχρονα και είναι σαν να με έχει μπλοκάρει το ινστα και να έχει παγώσει τον λογαριασμό μου. Με δείχνει κανονικά το προφίλ μου είναι κανονικό απλώς δεν έχω καμία πρόσβαση. Για λογους ασφαλείας έχω βάλει να μου έρχεται πάντα κωδικός στο κινητό πριν γίνει κάποια σύνδεση στον λογαριασμό μου. Λοιπόν από προχθές βάζω όνομα χρήστη και κωδικό, δείχνει ότι το παίρνει κανονικά και όταν έρχεται η στιγμή να μου έρθει μήνυμα στο κινητό δεν έρχεται ποτέ. Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω με όλους χωρίς επιτυχία εννοείται. Το άφησα και προσπάθησα μετά από 24 ώρες αδράνειας, πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ οποιος ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα παρά πολύ.

9 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα, από ότι βλέπω το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα σχετικά με τους λογαριασμούς στο Instagram.

Γωγω Π. απάντησε πριν 1 έτος

και πως μπορώ να το πάρω πίσω; 
δεν μου έρχεται κωδικός με τίποτα στο κινητό.
λετε να ξεπαγώσει αν το αφήσω παραπάνω ; 

Aggelos Panagiotidis απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα! Κι εγώ έχω ένα πολύ παρόμοιο πρόβλημα.
Πήγα να συνδεθώ από το κινητό, γιατί παραδόξως άνοιξε αλλά αποσυνδέθηκε από μόνο του από τα πρώτα δευτερόλεπτα, και μου ζήτησε και email και τηλέφωνο για security codes που μου ήρθαν κανονικά. Αλλά μετά μου έβγαζε το σήμα της φόρτωσης και την επιλογή να συνδεθώ σε άλλον λογαριασμό. Και δεν σταματούσε να φορτώνει όσο καλό wifi αν είχα. Έκανα πολλές φορές αποσύνδεση και ξανά σύνδεση. Πριν μου ζητήσει στοιχεία μου έλεγε:
We're working on getting this fixed as soon as we can. Go back
Πάτησα το Go back και πρώτα μου έβγαζε συμπληρωμένο μόνο το username: Instagram User
Έβαζα τα σωστά στοιχεία και μου έβγαζε αυτό με την ατελείωτη φόρτωση Όλα αυτά γινόντουσαν ΚΆΘΕ φορά.
Δοκίμασα να συνδεθώ κι από το laptop και με το που πάτησα το bookmark, με έβγαλε κατευθείαν στο παράθυρο με την φόρτωση χωρίς καν να μου ζητήσει στοιχεία. Ενώ παράληλα το κινητό φόρτωνε χωρίς αποτέλεσμα.
Πιστεύω πως είναι κάποια βλάβη της πλατφόρμας, που αν λέει σωστά αυτό που μου έβγαζε στα αγγλικά, θα διορθωθεί σύντομα. Παρόλ' αυτά θα με βοηθούσε πάρα πολύ αν είχατε κάτι να μου προτείνετε. Σας ευχαριστώ πολύ!

Aggelos Panagiotidis απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα και πάλι! Το δικό μου το πρόβλημα ευτυχώς λύθηκε. Μπήκα πριν από λίγο και όλα ήταν όπως πριν. Φαντάζομαι και ελπίζω ότι και όσοι το είχαν τους έχει λυθεί!

Fatty Panda απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Γωγώ. Από σήμερα το μεσημέρι περιμένω να έρθει sms με τον 6ψηφιο κωδικό και τίποτα .. Ο λογαριασμός υπάρχει κανονικά , όπως είπε και η Γωγώ αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ. Φαντάζομαι ότι λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί χρήστες η πλατφόρμα έχει υπερφορτωθεί και για αυτο δεν στέλνονται τα sms με τον 6ψηφιο κωδικό . Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ή αν έχει βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα θα βοηθούσε πολύ να μας καθοδηγούσε στο πώς θα λύσουμε . 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Είναι γενικό το πρόβλημα, ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα..

Γωγω Π. απάντησε πριν 1 έτος

Παιδιά σας ευχαριστώ παρά πολύ για τις απαντήσεις σας, νόμιζα ότι μόνο σε εμένα έγινε.
Αν έχετε κάποια ενημέρωση να μας πείτε.

Fatty Panda απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα παιδιά , είχα διαγράψει την εφαρμογή από το πρωί με σκοπό να δοκιμάσω ξανά μετά από 24 ώρες . Ενημερώθηκα πριν από καμία ώρα από 2 γνωστούς μου που είχαν το ίδιο θέμα , ότι έφτιαξε το όλο θέμα και ότι δέχτηκαν το sms με τον κωδικό . Έτσι δοκίμασα να κατεβάσω την εφαρμογή και δούλεψε και σε εμένα . Θεωρώ πως αν δοκιμάσετε τώρα , πιθανόν να λειτουργήσει και σε εσάς . Καλή τύχη και καλή υπομονή σε περίπτωση που δεν ! 

Γωγω Π. απάντησε πριν 1 έτος

Σε ευχαριστώ άπειρα να ξέρεις μου έφτιαξες ολόκληρη την εβδομάδα!! Να ‘σαι καλά αλήθεια!!
Μπήκα και εγώ στον λογαριασμό μου!!