Καλησπέρα σας!!!!
Κάνετε πολύ καλή δουλειά και με έχετε βοηθήσει αρκετές φορές με τα άρθρα σας σε θέματα PC. Bootable USB, Install ubuntu, Dual Boot. Αγαπώ τα yt βίντεός σας και ιδιαίτερα τα των ηλιθίων.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω αγοράζοντας κάτι απο Ελληνικά φιλικά προς εσάς καταστήματα; Επίσης, ποιά λέξη βάζω για να δείξω ότι είστε εσείς (PcSteps), αυτοί που θα πάρουν την υποστήριξη από την αγορά μου;
Για το huawei P20 Lite 32GB ή 64GB έλεγα να αγοράσω αλλά, δεν είμαι σίγουρος. Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε, ως 250 με 300 στην χειρότερη. Έχω μείνει στην παλαιολιθηκή εποχή του Moto G 1st geth... Ωραίο κινητάκι αλλα, τώρα πια δεν κρατά η μπαταρία και σιγά-σιγά κολλάει (1GB RAM).
To mail μου: aprosektos1988@gmail.com Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμά μου.
Θα περιμένω απάντηση σας :)
Παντελής.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα Παντελή, σε ευχαριστούμε για την υποστήριξη.
Αρκεί να μπεις από τον σύνδεσμό μας πριν κάνεις την αγορά, και θα μετρήσει σαν υποστήριξη. Το Huawei P20 Lite είναι καλή επιλογή, αλλά στη θέση σου μάλλον θα παίρναμε το Xiaomi Mi A2, που βγαίνει και πιο φθηνά. Εκτός αν θέλεις να δώσεις κάτι παραπάνω για το Pocophone που είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχουμε δοκιμάσει, και σε πολύ καλή τιμή. Δες την αναλυτική μας παρουσίαση.
Please login or Register to submit your answer