Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΣτοιχηματικές εταιρίες ΓΙΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ…
Johnny Papageorgiou ρώτησε πριν 2 έτη

Φίλοι μου υπάρχουμε και εμείς οι τζογαδόροι, μια τεράστια κοινωνική ομάδα που επιτέλους πρέπει να μιλήσουμε για την πολιτική που ακολουθούν οι στοιχηματικές εταιρίες εις βάρος μας.
Έχω το εξής πρόβλημα που πολύ θα ήθελα να γίνει θέμα στο "για ηλίθιους" γιατί πιστεύω δεν είμαι ο μόνος:
Έχω κερδοφορία από το ποδοσφαιρικό στοίχημα μου αποφέρει εισόδημα σταθερό και ζητώ συγνώμη γι αυτό γιατί μάλλον παραβίασα έναν όρο των στοιχηματικών εταιριών, έναν όρο που οι ίδιες έχουν δημιουργήσει.
Έχουν δημιουργήσει χιλιάδες όρους και νόμους δικούς τους που πρέπει να τους αποδεχθείς αν θες να γίνεις πελάτης τους. Στην ουσία οι όροι αυτοί τους δίνει το δικαίωμα ακόμα και να σου περιορίσουν τον λογαριασμό ως προς το κέρδος αλλά ως προς τις απώλειες δεν υπάρχει κανένας όρος ούτε δέχονται φυσικά. Η επιτροπή που ελέγχει τις στοιχηματικές... απλά ανύπαρκτη (για τους πελάτες των στοιχηματικών). 
Μια ωραία πρωία λοιπόν μια στοιχηματική εταιρία (όλα τα στοιχεία και τα mail στην διάθεσή σας) μου περιόρισε τον λογαριασμό ως προς το κέρδος δηλαδή σε κάθε δελτίο που ποντάρω να μπορώ να κερδίζω καθαρά εως 3 ευρώ αντί για 60-70-80 εως και 150 € καθαρά ανά δελτίο που έβγαζα.  
Μάλιστα τα νεύρα μου έσπασαν όταν δεν μου επιτράπηκε να κάνω ανάληψη των χρημάτων που είχα κερδίσει ενα μικροποσό των 250 περίπου ευρώ. Νόμιζα ότι το παιχνίδι πάει κάπως έτσι: Κερδίζεις τα παίρνεις χάνεις τα δίνεις.
Πριν έναν μήνα και ενώ είχα κέρδος και έκανα αναλήψεις και ενώ είχα ταυτοποιήσει τον λογαριασμό με ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΚΟ και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί με αυτόν τον περιορισμό κέρδους, ήρθε ένα email από έναν υπάλληλο με όνομα και επώνυμο ο οποίος μου ζητούσε τα εξής: Η εταιρία μας τηρεί υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας γι αυτόν τον λόγο ζητάμε από εσάς προκειμένου να κάνετε την ανάληψη που ζητάτε να μας στείλετε selfie σας κρατώντας την ταυτότητά σας δίπλα από το πρόσωπό σας, screenshot του ηλεκτρονικού πορτοφολιού paysafe των καταθέσεών σας, Φωτογραφία της κάρτας τραπέζης σας και των δυο όψεων, φωτογραφία λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας! Μόνο d pick δεν μου ζητήσανε. Οκ μπορεί να κάνουν καλά που τα ζητάνε όλα αυτά τα οποία είναι άκρως παράνομα και επικίνδυνα, αλλά τι σχέση έχει η διασφάλιση της ασφάλειάς μου με ταυτόχρονο περιορισμό του λογαριασμού μου? Καμία απλά δεν συμφέρω για πελάτης τους! Και πως διασφαλίζουν την ασφάλειά μου όταν θα πηγαινοέρχονται και αποθηκεύονται ηλεκτρονικά σε διάφορες βάσεις δεδομένων όλα τα στοιχεία των τραπεζικών μου συναλλαγών? 
Αυτό με εξόργισε και αρχισα να το λέω σε άτομα που και αυτά παίζουν και ανακάλυψα έναν τύπο ο οποίος είχε κερδοφορία από το στοίχημα και του περιορίσανε τον λογαριασμό ως προς το κέρδος. Ο οποίος μου έδειξε στο app της στοιχηματικής εταιρίας ότι μπορεί να ποντάρει μέχρι 30-40 cent σε κάθε δελτίο. 
Οπότε η απάντησή μου στην στοιχηματική ήταν η εξής:
Ζητάω και εγώ εξουσιοδότηση από τον εν λόγω υπάλληλο ότι είναι εξουσιοδοτημένος υπάλληλος της στοιχηματικής εταιρίας
Ότι το email που μου στείλανε είναι το επίσημο email της εταιρίας
15.000.000 € σε περίπτωση που τα στοιχεία μου διαρρεύσουν σε τρίτους
Άδεια για να δημοσιεύσω και κοινοποιήσω δωρεάν τον λογαριασμό μου και τα email στον λαό να δει πόσο εξαιρετική δουλειά κάνει αυτή η στοιχηματική ως προς την διασφάλιση της ασφάλειάς μας προκειμένου να προσελκύσει ακόμα περισσότερους πελάτες.
λογικά με τέτοιο πρότυπο υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας που έχουν θα δεχθούν τα δυο τελευταία. 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, ενδιαφέρουσα η άποψη σου..