Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣυγχρονισμός στο mega cloud
Μουσουλής Αθανάσιος ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα. Έχω κάνει εγγραφή στο mega cloud και έχω εγκαταστήσει το megasync. Το ίδιο έκανα και σε δεύτερο υπολογιστή ( αυτόν της γραμματέως μου) δλδ νέα εγγραφή και εγκατάσταση του megasync. Το ερώτημα είναι πως γίνεται να έχουμε έναν φάκελο στον οποίο ότι βάζω εγώ και η γραμματέας μου, να συγχρονίζονται στους υπολογιστές μας. Προσοχή, εννοώ όπως στο dropbox, που κατεβαίνουν αυτόματα στον κάθε υπολογιστή. Δλδ να μην χρειάζεται να πάω στον browser στην ιστοσελίδα του mega και να δω εκεί τα περιεχόμενα του φακέλου, αλλά να κατεβαίνουν αυτόματα στον εκάστοτε υπολογιστή. 

7 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Αθανάσιε.
Θα πρέπει από τον browser να κάνεις ένα invite στο δεύτερο account. Δεξί κλικ στον φάκελο που θες να συγχρονίζει αυτόματα > sharing, και προσθέτεις το mail.

Μουσουλής Αθανάσιος απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω κάνει αυτό, αλλά δεν κατεβάζει αυτόματα τα περιεχόμενα του φακέλου μου στον αντίστοιχο φάκελο στον άλλο υπολογιστή. Για να τα δει πρέπει να μπει στον browser και να πάει στην καρτέλα "Shared with me". Εμείς όμως θέλουμε να τα εμφανίζει στον φάκελο του megasync στον υπολογιστή μας.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Θανάση, θα πρέπει να προσθέσεις τον αντίστοιχο φάκελο μέσα από την εφαρμογή του mega που έχεις εγκαταστήσει.

Thanos Mousoulis απάντησε πριν 6 έτη

Πώς ακριβώς γίνεται αυτο.?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Θα πας Settings --> Syncs.

Δήμητρα Μαντικοπούλου απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα σας,
Προσπαθώ να κάνω την ίδια διαδικασία, δηλαδή να έχω στο desktop μου έναν κοινό φάκελο με τον εργοδότη μου, όπου κάθε προσθήκη ή αλλαγή που θα κάνει ο εκάστοτε χρήστης θα φαίνεται σε όλους. Το πρόβλημα είναι ότι στα settings του mega δεν βρίσκω κάπου την επιλογή syncs, ενώ όλα τα υπόλοιπα βήματα τα έχω περάσει. Τί κάνω λάθος; 
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτός ο συγχρονισμός μπορεί να γίνει για παραπάνω από έναν χρήστες ταυτόχρονα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Δήμητρα, άνοιξε καλύτερα νέα ερώτηση και θα σου απαντήσουμε εκεί για να μην ειδοποιείται άδικα αυτός που την πρωτοξεκίνησε..