Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΣυνδιασμός cpu με gpu και με πιο τροφοδοτικό
Fanis Anastasiadis ρώτησε πριν 2 έτη

Χαίρεται, θα ήθελα μια κάρτα γραφικών για 1440p 144hz gaming σε high-ultra settings... Παίζω βαριά παιχνίδια πχ red dead redemption 2... Είμαι ανάμεσα στην 3060 ti και στη 3070 υλοποιήσεις της msi αν έχει κάποια σημασία... Για επεξεργαστή μου φάνηκε καλός ένας i5 12600 και για τροφοδοσία ένα super flower 80 plus gold των 650w... Έχω δει σε PSU Calculator ότι δεν θα υπάρχει θέμα αλλά θέλω να σιγουρευτώ... Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν αυτές οι κάρτες είναι η καλύτερη επιλογή στα 1440p ούτε αν ο επεξεργαστής είναι ιδανικός με αυτές τις κάρτες... Αν σας φαίνεται καλύτερη επιλογή να πάω σε AMD spu δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και φτιάχνω pc από της αρχή, το παλιό σύστημα είναι 8 ετών οπότε θα χρειαστώ και μητρική έτσι κι αλλιώς 

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Φάνη! Για τη χρήση που αναφέρεις και για το κόστος του, ο 12600 είναι αρκετά καλή επιλογή.
Όσο αφορά την κάρτα γραφικών, προφανώς θα πας στην πιο ισχυρή που επιτρέπει το budget σου, αφού σε ενδιαφέρει το απαιτητικό gaming.
Η διαφορά της 3070 από την 3060 ti δεν είναι μεγάλη, αλλά αφού θες το κάτι παραπάνω, αξίζει να πας εκεί. H MSI, η Gigabyte και η Asus έχουν αρκετά καλές υλοποιήσεις. 
Τα Super flower τροφοδοτικά είναι κορυφαία, ενώ τα 650W είναι αρκετά για τη σύνθεση σου, αν και καλό είναι να πας σε λίγο μεγαλύτερο.

Fanis Anastasiadis απάντησε πριν 2 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ, θα κοιτάξω για 700w, καλή συνέχεια!